Enigma Enigma

Raul

2019-12-04 09:38:11 eye-2 2531   — comment 1

Українські військові загинули, а ворог дискредитує спецслужбу

1 грудня у районі проведення операції Об’єднаних сил загинули двоє співробітників Центру спеціальних операцій «Альфа» СБ України, полковники Дмитро Каплунов та Денис Волочаєв. За однією із версій вони, відбиваючи диверсійно-розвідувальну групу противника, підірвалися на невідомому вибуховому пристрої. За іншою версією, причиною загибелі офіцерів ЦСО “А” в “сірій зоні” став прицільний мінометний обстріл, скерований новітнім російським комплексом виявлення.

Коли чуєш про страшну смерть наших захисників на Донбасі, відразу стає не по собі. Велика втрата для держави, для Служби, для сім’ї. З великим сумом поминаємо загиблих, а колектив Служби висловлює глибокі співчуття рідним загиблих співробітників. 3 грудня у центрі культури та мистецтв Служби безпеки України попрощалися із загиблими.

В той час, коли із військовослужбовцями прощалися рідні, близькі, колеги та побратими, в інтернеті з’явився відвертий фейк – документ щодо нібито заборони колективного святкування новорічних свят. «Создатели» такого документу плутають скорботу з святкуванням. Хоча ні, вони всіма способами намагаються дискредитувати Службу безпеки України як відомство вцілому, так і його керівництво. Прикро, що нелюди, які створили фейк піаряться в той час, коли в інших трагедія та скорбота.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma