Enigma Enigma

dvornik_patriot

2019-09-11 07:50:05 eye-2 69   — comment 0

Умом росію не понять. Прав лі Тейлор?

Уповноважений США вважає що росія мріє вилізти з Донбасу. Чи так це? Особисто я вважаю що жлобство завжди перевершує. Особливо у ворів. Не дарма кажуть - жадность фраєра погубить. А путіністи себе саме фраєрством і зарекомендували. Тобто - лопухи. 

Друга версія - якщо це не фраєрство то тоді зговір. Зговір - підставити та позвалити росію. Інакше -навіщо тоді весь цей тролінг світу Заходу,шитий білими нитками?

Особисто я б ,якщо ставив би за мету - з'єднатись з Україною знов, не пер би буром,навіть після "арт підготовки" геббельсятиною типу- Сватів,кадетів тощо. Бо то не впрацювало.

Я би, зробив би так. По перше-використав би увесь компромат на олігархів щоб змусити їх відмовитись від корупції,тобто щоб не дерибанили б'юджет України. Друге- цей бюджет, доповнив би ,через різні фонди та нульові відсоткові позики, так щоб побудувати самі великі та важливі галузі. Дороги та мости. 

Наприклад - вистачило б ті самі 50 ярдів долярів що путін вбухав в піар хід з Олімпіадою. Україна це теж був би -піар хід,але направлений на зовоювання електорату,який потім проголосує за проукраїнських депутатів тощо.

Тобто - треба було працювати в цім напрямку. А враховуючи теперешні втрати від санкцій то ми бачимо що росія могла б надати таку саму допомогу як Европа - Польщі,тобто - ярдів 400. З таким грішми - Україна повністю ставали би модернованою та проросійською.

Нові мости,дороги, підприємства тощо, тобто - повне перезавантаження України на сучасні рейки. А відмова від олігархічних схем та корупції, вивільни ли б ще стільки ж не вкрадених грошей. І не треба булоб нічого віддавати. Просто віддали би те що зараз вони втратили по своєї дурості та жлобству.

Те ж саме стосується і Заходу. Але. Але Захід діє в рамках демократії. Тому він рахується з різними політ силами.

Росія же -навпаки,вона , як каже, знаходиться в стані війни з Заходом та бореться за Україну. Тому ,враховуючи те, на стілько росія далеко зайшла в своїй політиці та війні з Україною, вбиваючи українців та переслідуючи їх скрізь, вони могли б , не йти на такі величезні ризики у втраті свого іміджу та прихильності українців ,а просто -вибірково притиснути тих самих регіоналів,які були ,фактично, в їхніх руках.

Але сталося те що сталося. Ідіотизм переміг. Тому - чи вийде росія з Донбасу чи ні - наврядчи. Думаю ні. Бо шара об'єму не має. Для них Донбас це перш за все мародерство та помста. Як коханець якого вигнала кохана,якщо він козел, він лупить її в пику і виходить через вибите вікно,прихопивши з собою усі подарунки,бо не надіється більше повернутись.

Точнісінько такі самі рухи кремля ми спостерігаємо і зараз. Бо влада не політична а бандитська. Яку виростили КДБ щоб забрати собі все що було в СРСР. Виростили на корупційному та кримінальному грунті. Цей грунт простирається на увесь пост-радянський простір та виплеснувся на увесь світ. 

І Тейлор цього не враховує. Він не розуміє що в нас влада належить не народу чи політичним силам а криміналітету який керується з москви. Тобто -пострадянським простором,наполовину,керують кримінальні авторитети,які звикли брати те що не красиво лежить, не думаючи про наслідки. 

Вони і Крим забрали тільки тому що Україна його випустила з виду. І Донбас не відпустять бо там є ще багато чого що слід вивезти чи доїти. 

А вся політична метушня лишень для відводу очей ватного населення яке вірить в наступи НАТО на росію. На самому ділі - росія залізла своїми брудними лапами в усі країни світу ,які живуть в іншому вимірі,вімірі законів та репутацій. Вони не розуміють що в бандитів - Закон визиває лишень одну асоціацію - пенетенціарну систему яка ,періодично ,тримає їх під вартою. 

Тому боротьба йде не в законному руслі а в кримінальному. По суті це не боротьба росії з Заходом а боротьба світового криміналітету з цівілізованим світом,який живиться за рахунок російського бюджету та надр. 

--------------------------

Написано під впливом прочитаного на ЛБ. 

""

Тимчасовий повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор вважає, що Росія хотіла б уже піти з Донбасу через санкції і витрати на утримання військ у Криму і на Донбасі. Про це Тейлор заявив в інтерв'ю Голосу Америки. "Я думаю, є ознаки, що росіяни і, зокрема, Кремль хотів би піти з Донбасу. Я бачу ознаки того, що економічний тягар, який росіяни відчувають - і мова не тільки про санкції, але санкції також, тому що санкції таки мають реальний вплив на кожного з росіян і на російську економіку - так ось, тягар, який платить російський уряд і російський народ, позначається на їх економіці. Тому що їм доводиться платити за свої війська на Донбасі, за підтримку своїх служб на Донбасі і в Криму", - сказав він. Тейлор заявив, що США мають намір продовжувати санкції проти Росії і готові до діалогу для вирішення ситуації в будь-якому форматі. "Тому якщо ми продовжимо санкції і будемо говорити з ними - в якому завгодно форматі... Тому що діалог начебто йде добре між президентами Зеленським і Путіним. Якщо цей формат спрацює, то це чудовий формат, бо ми маємо двох людей, які повинні дійти згоди про те, щоб росіяни залишили Донбас. І про те, щоб вони врешті-решт залишили Крим", - резюмував він. Напередодні президент США Дональд Трамп заявив, що міг би приєднатися до переговорів про мир в Україні, якщо це буде необхідно учасникам переговорів""

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma