Enigma Enigma

Сергій Григорович

2020-05-16 15:08:37 eye-2 3802   — comment 8

Усім патріотам. Останній раз про Усика і Ломаченка.


Усім патріотам. Останній раз про Усика і Ломаченка.

Війна торкнулася багато людей через втрати у сім'ях або вигнання з рідної землі і домівок.
Багато людей проявляють своє бажання набити пики за пропагандизм московського розливу.
Але в даному випадку значно краще буде, коли просто маленький хлопчик скаже, що король-то, - голий.
Ну і коли цього хлопчика достатня репостнуть і розповсюдять правильне просте розуміння.

Я розумію що це неприємно буде читати представникам деяких професій.
Але всі адекватні люди і без мене це нормально усвідомлюють.
Хтось торгує алкоголем або тютюном, хтось займається не дуже християнським шоу-бізнесом, ...
Шоу-бизнес сам собі зробив такі образи, коли людина від злиднів чи від якоїсь неспроможності (після тюрми) йде на якусь дуже брутальну безбожну роботу. Наче це її виправдовує.

Шоу-бізнес зробив і інший образ. Коли людина, яка явно займається не християнськими справами, проявляє своїми висловлюваннями, атрибутами, поведінкою, татухами, нарешті, свою удавану набожність. Тут всі все розуміють, людина - безбожник,  але,  хоч удає, що вона поважає віру і заповіді, визнає силу божої справедливості і релігії. Це демонстрація того, що людина хоча б розуміє гріховність своєї поведінки і своєї діяльності, може не до кінця павша. Хоча частіше, людина цим просто демонструє лише свою фатальну залежність від випадку, робить своє маленьке шаманство образами і забобонами.

З іншого боку є російський філологічний ідіотизм докладно описаний мною у Маніфесті Григоровича, ... є дуже довга історична російська традиція тримати народ у дурнях, не викладати дітям в школах логіку, щоб тримати у темряві, ... є якісь нескінченні держимордно-холуйські навіжені "концепції"-казочки устрою суспільства і світу, ... на користь грабіжників, безбожників і держиморд.

Ще з іншого боку є знищений московськими безбожниками Московський християнський патріархат у 1920-ті роки, знищений реально, розстрілами християн та священників, і знесенням та забороною церков. І є вимушено  (щоб хоч хтось за нього воював, а не переходив на сторону ворога)  створена замість цього, Сталіним у 1943 році "релігійна" організація з довірених осіб НКВД. Яка в останні роки проявила себе: 
- доповіді безбожникам НКВД-КДБ про сповіді прихожан,
- гігантськими масштабами контрабанди тютюну і торгівлі ним,
- гоніннями разом з владою на інші течії християнства, аж до державної заборони, деяких визнаних у світі християнських  церков,
- "благословеннями" страшних озброєнь, війн, нападів на землі України і інших країн,
- терористичною діяльністю по розповсюдженню у Києві і містах України небезпечних хвороб, через масові заходи, які сама ця "церква" у самій рф заборонила,
......

З четвертої сторони, є видатні українські спортсмени-чемпіони. Тут, мабуть тільки професійні спортсмени розуміють життя таких людей. Це величезне самообмеження у виборі вільного часу для розвитку, постійна величезна виснажлива фізична праця, яка приводить до фізичного, духовного і розумового виснаження у вільний час (до речі про це Усик прямо говорить у фільмі), це постійне підкорення власної волі іншій людині тренеру, звичка до такої підкореності волі,... це просто за браком часу і духовних сил, - велике життєве самообмеження у розвитку, освіті, у розумінні інформаційних мейнстрімів суспільства.

З п'ятої сторони є створений і розрекламований шоу-бізнесом образ РЕЛІГІЙНОГО бійця рукопашника з далекого сходу.
Дійсно були часи коли такі люди руками, палками і камінням захищали свої релігійні общини і якісь свої села. Є такий образ і він дійсно позитивний та благородний, - боєць який є релігійним, і є захисником своєї батьківщини. Але ж усі чітко усвідомлюють, що це зовсім не те що мордобой для шоубизнеса для реклами у тому числі алкогольних напоїв.

Оці 5 речей зійшлися в навіжений коктейль. Про інші різні 30 речей, які ведуть від "спортивного" мордобою за гроші для розваги натовпу, я Вам навіть писати не хочу (аморалізація, наслідки для розуму, здоров'я, побутове насилля, тюрми для неповнолітніх, булінг, втрата зору, пробиті хворі печінки, аневризми мозку, ... і на 100 чемпіонів у таких розвагах тисячі інвалідів серед молоді від невдалих наслідків "спортивного"  мордобиття)
І хлопці,
- які ПРИСВЯТИЛИ СВОЄ ЖИТТЯ гріховній безбожній діяльності, заради користі,
- професійно займаються анти-християнським биттям для розваг по обличчям божих створінь людей,
- заради користі і реклами пива,
- заради потурання ницих інстинктів натовпу (видовище мордобою),
- під егідою сталінської "церкви", яка просуває інтереси окупантів-мародерів-грабіжників,
- зовсім не від бідності чи безвиході, 
......
ці хлопці зі змішаними в голові від втоми та безсилля дурними й каламутними образами, під впливом чужої волі, почали зображати з себе мало не благочестивих християн, або навіть християнських проповідників ...
Це просто апофеоз ідіотизму і аморальності рускава міра. Перевірка глядачів і слухачів на тему: "а чи не повний ти бездуховний ідіот із зафуканою недосвідомістю?"
Вони хочуть когось умовляти... Не агресора умовляють припинити агресію, вбивства, грабіжництво і мародерство. Наші "герої" аморального анти-християнського кшталту, умовляють жертву змиритися і все простити, а ще й дружити з розбійниками, мародерами і вбивцями.

Такі от справи, начебто все логічно. Аморальні, анти-християнські безбожники-мордобійці, затуркані сталінською "церквою", просувають інтереси криміналітету.
Я думаю що їм просто потрібно по християнські це говорити. Вони, - духовно і розумово безсилі, нещасні, затуркані люди від надмірної, виснажливої шкідливої для здоров'я і розуму праці. Раніше усім майстрам спорту міжнародного класу просто автоматично давали інвалідність, навіть у видах без биття по голові. Люди просто роблять неймовірний знущальний експеримент над своїм організмом стосовно виснаження і неадекватного обміну речовин ... і мозок їх з цим напряму пов'язаний.

Мета цієї публікації проста, - донести це до "наших" чемпіонів мордобою, і головне, - не намагайтеся їх, і так нещасних, ще бити, це не по-християнськи. Пояснюйте ім їх реальний статус з їх гріховною професією і обраним гріховним життєвим шляхом, що вони взагалі по життю не християни. Тільки сталінська "церква", яка діє за принципом: "ідіть грішіть, а потім прийдете і ми вам все за гроші "відмолимо"", могла навіювати рекламно-розважальним мордобойцям, про їх "духовність", і приймати участь у цій мордо-бойно-пропагандистьській витівці окупантів. З часом до них дійде. Бо ця істина проста і всім очевидна.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma