Enigma Enigma

Сергій Григорович

2020-03-19 14:59:14 eye-2 3487   — comment 7

Ужос! "В МОЗ розроблено алгоритм реагування на спалах коронавірусу на прикладі інших країн."


Ужос!

"В МОЗ розроблено алгоритм реагування на спалах коронавірусу на прикладі інших країн."Ми чітко зараз розробили алгоритм реагування, який базується на сценарії розвитку спалаху на базі країни Італії. Ми бачимо, що 70% в Італії перехворіють на легкі форми.. Тому по нашому стандарту надання медичної допомоги, які повністю враховує кращі практики КНР та Італії, ми будемо пропонувати і надавати мед-допомогу в легких випадках амбулаторно при домашній самоізоляції. Для інших 20%, які будуть потребувати госпіталізації ми вже чітко розпланували мапу, щоб всі розуміли куди, який випадок доставити", - заявив Ляшко. " 

------------  Це в одного в мене таке відчуття, чи навіть впевненість, що у нас нічого не буде співпадати з Італією, - ні сценарії, ні кращі практики, ні умови госпіталізації, ні медичне обладнання, ні умови фінансування, ні матеріальні статки населення, ні демографічні умови по віку і захворюванням, ні клімат, ні звичаї життя і спілкування ... Але от людям захотілося розробити алгоритм на прикладі Італії...

Тепер 2 слова по алгоритму ... Трагедія тут у тому, що тест-систем на основну кількість хворих немає. Вас можуть визначити з Вашим наявним ГРІ, як легкого лже-коронавірусного по симптомах і залишити дома, А через два дні у вас почне проявлятися підхоплений в лікарні коронавірус паралельно з вашим першим ГРІ чи грипом, а через 5 днів настануть небезпечні для здоров'я коронавірусні наслідки, аж до летальних. А Ви на обліку як "легкий". Взагалі оці мудрствування про "алгоритми" і "сценарії", з 3000 тест-систем на країну. Самі розумієте, що це таке.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma