Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2021-10-27 07:18:45 eye-2 3632   — comment 0

В Україні дозволено щеплення дітей - вже вакциновано 13,5 тисяч

Рішення про можливість вакцинації дітей МОЗ ухвалив ще 13 жовтня. Ще раніше в Україні було дозволено щеплення для дітей з груп ризику. На 26 жовтня, першою дозою від ковіду щепили 13,5 тисяч українських дітей віком 12-17 років. Щеплення двома дозами отримали 9 тисяч дітей. Вакцинування дозволено лише з дозволу та в присутності батьків.

Щеплення дітей проводять у ЄС, Великої Британії, Ізраїлі, США та інших країнах. Для цього в Україні будуть використовувати вакцину Comirnaty від Pfizer/BioNTec. Щеплення мають проводити за схемою - 2 дози по 0,3 мл з інтервалом між першою та другою дозами 21-28 діб дітям з 12 років.

Електронних сертифікатів для дітей з 12 років в Україні поки не має, Мінцифри заявляє що працює над цим. Деякі країни вже вимагають при перетині кордону ковід-сертифікати з 12 років.

"Дані досліджень свідчать, що для дітей використання Pfizer є ефективним і безпечним, як і для дорослих. Вже навіть готові результати спостережень за використанням вакцини у дітей молодшого віку - від 5-6 років. Рішення МОЗ щодо щеплень для підлітків дуже очікуване", - говорить лікарка Дарина Дмитрієвська. Але при цьому вакцина Pfizer/BioNTech протипоказана, якщо у дитини були серйозні алергічні реакції на один із компонентів вакцини. Не рекомендують щеплення дітям, які перенесли міокардит або перикардит. Рекомендують відкласти вакцинацію проти Covid-19 дітям, які перенесли мультисистемний запальний синдром.

====================

Віддячити мені за текст дуже просто - криптовалютою SSLX від Sl8.

Що таке соцмережа Sl8:

Стаття на АIN 

Пост українською https://bit.ly/3Ao2m1K

Пост російською https://bit.ly/3i4u6l1

Як активувати криптогаманець Sl8 https://bit.ly/39oQikJ

Інвайт для реєстрації a1yN7z

https://sl8.online/invite/a1yN7z

Мій нік у Слейт skyokey

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma