Enigma Enigma

Чак Весельчак

2018-08-28 07:34:06 eye-2 8566   — comment 1

В мережі оприлюднили нові документи щодо психічних розладів Іллі Ківи

Відомий одеський блогер Стас Домбровський оприлюднив фотографії документів, в який стверджується, що колишній керівник департаменту по боротьбі з наркотиками МВС України та діючий голова Соціалістичної партії України Ілля Кива мав ІІ групу інвалідності та страждає серйозними психічними розладами. 

Нагадаємо, що подібна інформація щодо нинішнього головного соціаліста публікується не вперше, зокрема, головний лікар (до травня 2015 року) Полтавського обласного центру медико-соціальної експертизи Тетяна Жабо повідомляла про проблеми, які виникли у неї після оприлюднення інформації про Іллю Киву.

Нагадаємо, у 2013 році Іллю Киву було засуджено за отримання хабара, коли він працював заступником начальника управління у справах захисту прав споживачів в Полтавській області. 9 грудня 2014 року з нього була знята судимість і вже 10 грудня Арсен Аваков призначив його заступником начальника УМВС України Донецької області.

У лютому 2015 року Ілля Кива отримав позачергове звання підполковника міліції. 25 червня 2015 року Ілля Кива був призначений головою штабу національного захисту Херсонської області та заступником начальника УМВС Херсонської області, а 22 жовтня 2015 року Ілля Кива став начальником новоствореного департаменту поліції по боротьбі з наркозлочинністю.

У судовому рішенні за 2014 рік про зняття судимості з Іллі Киви зазначалося, що він має інвалідність другої групи. За словами екс-очільниці обласного центру МСЕК Тетяни Жабо, лікарі виявили у Іллі Киви розлади психіки, які не дають йому права володіти зброєю та працювати в правоохоронних органах.

Також зазначимо, що сам Ілля Кива заперечував наявність у себе проблем зі здоров’ям.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma