Enigma Enigma

Сергій Григорович

2020-01-17 12:47:54 eye-2 2995   — comment 0

Вадим Пристайко визнав свою службову невідповідність?


Глава МЗС України Вадим Пристайко пояснив, чому посольство України в Ірані спочатку виключило версію теракту або ракетного удару по українському літаку, який було збито в небі над Тегераном, та ще й офіційно негайно про це заявило на весь світ.
Глава МЗС України Вадим Пристайко : "Я як міністр закордонних справ приношу вибачення за дії посольства, дійсно це була реакція перша в стані шоку, який пережило наше посольство, прибувше на місце, де загинули наші люди…
Посольство зробило помилку в тому, що воно подало інформацію отриману від іранської сторони, офіційно, не вказавши, що це за інформацією іранської сторони".

Тобто Міністерство закордонних справ, яке має захищати країну під час міжнародних кризових ситуацій, просто "впало в шок" і почало ретранслювати версії сторони збившої української літак проти своєї країни. 
Особливо коли загинули багато канадських громадян. Пристайко  допомагав перекласти провину за трагедію з винної сторони на Україну? Перед нашим вірним союзником Канадою?  Аж доки канадці не ткнули носом у факти ?
Він сам і ніхто не ставить питання про його відставку ??? Він просто пояснив, чому кероване НИМ міністерство заняло проти-українську позицію, і почало ії транслювати у світ ???      "Був в шоці"?
Тут навіть не стільки питання дій посольства, там взагалі все зрозуміло ...
Але міністр котрий "пояснює", що:
 - його хірург у країні що воює 
 -  просто впав у шок від вигляду крові,
 - та тому поліз керувати літаками, .... проти своєї країни
і Пристайко вважає, що це є "поясненням". Навряд чи людина взагалі усвідомлює яку вона займає посаду, як виходить таке оправдувати.

А ви "в шоці" від такого ???

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma