Enigma Enigma

Сергій Григорович

2024-09-19 13:18:17 eye-2 1048   — comment 0

Варто 3-х бесід в СБУ. Або як історик/письменник став "військовим експертом".

""Очевидно, що спочатку йшов цілий рій безпілотників, на які розрядилася російська ППО, а потім вже був засіб ураження. Це може бути і "Паляниця" (українська далекобійна ракета-безпілотник, - Ред.). І, якщо сміливо так сказати, це може бути і Storm Shadow (західне далекобійне ракетне озброєння, - Ред.), тому що те, що говорять політики і те, що вони роблять, дуже часто це бувають різні речі",... розповів військовий експерт Михайло Жирохов під час ефіру на "Radio NV". "
-------------
  - Автор Жирохов Михайло Олександрович, незрозуміло для кого і для чого проводить не знаю якої якості аналітичну роботу про секрети ЗСУ...
Щось там гіпотезує, як і що роблять ЗСУ, з того про що вони самі не хочуть говорити.
От я не зміг придумати для кого і навіщо окрім як для москалів таке може писати українець...
Важко придумати, для чого таке публікує NV  і для чого таке потім перепубліковує УНІАН. ???

Не секрет, що автор публікував книжки у московських видавництвах на тему війни, як історик чи письменник там, не знаю. 
Потім переключається починає писати про актуальні деталі військової практики в Україні з 2018 року. 

Його гіпотези явно напружують  Україну,  партнерів та взаємовідносини. Підштовхують можливу ворожу ескалацію вбивств... Може дійсно підказують московитам правду.
Я не знаю, ворог би так явно публічно не публікував В УКРАЇНІ таку маячню... Може просто людина звикла писати, як історик, ЩО ПОПАЛО ПРО ВІЙНУ, не_замислюючись, для кого і для чого він це пише. Може людина у підсвідомості після роботи на московських читачів, дуже звикла писати щось цікаве і корисне ДЛЯ_НИХ? 
 Але тут же зараз мова не про історію військових дій, а про актуальну війну з нинішніми сьогоднішніми можливими секретами України та партнерів. Може просто реально от він такий нещасненький інфантил, що не подумав про таке, кому це може бути корисно, а кому - точно шкодить. 
Може просто людина не може не думати про війну, не може не писати... А хтось ще й не_може_його_не_публікувати, бо в нього багато книжочок (цікавих і корисних московитам)... Може щось там в NV рашистську та українську редакції переплутали? 
Може це просто, - наочні наслідки масової ідіотизації населення? 

Тут часто щось важливе і потрібне не можеш публічно писати, бо буде можлива користь ворогу... А ці люди взагалі без печальки, те що нашим точно взагалі не потрібно, бо вони й самі знають, а тільки ворогам потрібно,... вони собі там "аналізують", пітніють ще й публічно...

Здається і п. Жирохов і редактори відповідних видань гостро потребують доброї розвиваючої бесіди в СБУ. 

У мене дежавю, я таке аналогічне колись про Арестовича писав, коли він ще не втік і був "радником". Теж, до речі, про ракети йшлося.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma