Enigma Enigma

dvornik_patriot

2020-07-05 06:07:32 eye-2 45   — comment 0

Васкресноє.

Нас нема. Тобто взагалі. Нема нічого. До чого це я. 

Вірніше - не - нічого а нікого. Тобто - людей. Спробую довести. 

Ні,це не про те що - ми ,це недолюди чи "ще  не люди" а ,взагалі. Навіть якщо станемо - самими гарними ,все одно - людиною в тому розумінні, що нам пропонує наука , ми не станемо. Ось чому.

Наука пропонує нас усіх вважати - людьми,за ознаками розуму та тіла. Маючи на увазі що розум в людей є апріорі,як тільки закінчив школу та маєш вік дозволяючий голосувати на виборах та нести кримінальну відповідальність. 

Але це не так. Зовсім.

Ми це - інформація. Все що в нас впливає , у суспільстві, інформаційно, робить нас кимось, тобто - людьми з власними та особистими відмінностями. Але людьми. Я ствержую що це не так. 

Вірніше - людьми то ми стаємо. За визначенням вчених. Проте ні голосувати ні нести кримінальну відповідальність - не маємо. Бо не являємося такими що себе усвідомлюють та являються самими собою.

Це як присвоїти статус дивана - столу. Спати на нім можливо але не зручно. Тобто свою покладену функцію, стіл наче і виконує, але для спання замалий та твердий.

Так і людство. Неначе воно і людина але не відповідає покладених на нього обов'язків.

Спробую довести. 

Людина то є горщик що влили в нього різної інфи. Від вікової - генетичної до щосекундної - впливаючої. Так? Так. Тобто - власне - Я, наше, не змінне - від того що в нас налито.

Налив в нього борщ - він скаже - я горщик. Бо борщ то лишень інфа. Вірно? Так. Але ж карають не інфу а горщик!

А людиною керує - інфа. То нехай інфу і карають. Але ж ні. Людина що прошита якоюсь інфою, по суті нею ж і являється. Тобто - зростається з нею. Просякає. Неначе людина-горщик зроблена не з кераміки а з губки.

Ось наприклад. Євреї. Чи татари. Вони ж не винні що в них гени татар чи євреїв. Але вони є носіями інфи ,яку влада вважала шкідливою. Тому - носія ,разом з інфою починають знищувати. То Гітлер то сталін.

Або негри(латиноси тощо). Вони є носіями інфи того етносу та народу в якому проживають. Народись ти навіть в іншої країні - вікова інфа - гени, проклюнуться з нього в його поведінці. Тому слід уникати великих переселень.

Саме тому росія і використала арабів як зброю створивши атаки на Сирії чи Лівії,щоб ця генетична маса - хлинула в Європу як потужна ментальна бомба. 

Саме тому Трамп - закриває кордон з Мексикою,бо різкий наплив чужої інфи - шкідливий для тамтешнього люду. 

Увага. Але ж страждають тіла. Тіла не винних людей. Бо вони ж не винні в тім що в них тече саме та кров ча культура - які шкідливі іншим. І - навпаки. Якщо біле населення масово їде ,зі своїми звичками , в країни Близького Сходу то ці країни теж потерпатимуть.

Тоді маєть бути якісь бар'єри. Расизм? Ні. Мухи окремо ,котлети окремо. Для гармонії світу. Інфу і так не приховати, тому що вона ,як радіація- всепроникна.

І ми всі залежимо від неї. Але ця залежність має свої правила та закони.

Питання. Чому нам про це не розповідають? Бояться? Так. Бо дУрні.

Та тема про те що нас немає. Є тіла ,як флешки чи болванки,в які весь час пишеться щось нове та інтерпретується старе. Тобто - інформаційний борщ, що вариться увесь час. 

Стінки цього горщика , з нашого тіла - просякають вмістом тому є - нероз'ємними від інфи. Тобто мають часовий лаг на впитування та вимивання любої інфи з нас та - в нас.

Тому слід бути толерантними одне до одного бо тіла за інфу не відповідають а навпаки,часто інфа , в нас , потрапляє випадково у вигляді різних інфо-вірусві, як пісні,картини тощо, і ми самі від них страждаємо але це не справедливо.

Ось що хотів сказати Христос на Нагорній проповіді, кажучи - Не суди та не судимий будеш. 

Бо - суд мався на увазі - не судовий а словесний. Тобто - не засуджуй нікого бо ти сам така ж сама флешка як і він.

Чому ж тоді нас кидають за грати,в супереч цим постулатам. Першому - покарання тіла яке не відповідає за вміст , і  - друге - насичення тіла, як горщика, ще гіршою інфою - тюремною.

Бо ми всі ідіоти.

Ні. Ми не тому ідіоти що так поступаємо а тому що ми невзмозі себе контролювати. Взагалі. Бо сам контроль ,над собою, апріорі . означає що ми - люди, що відповідають за свої вчинки. А це не так. 

За вчинки ми то відповідаємо. Постфактум. Шкірою. Проте - наперед,ми, не можемо збагнути наслідків своїх дій.

Бо наші дії є - відпрацюванням програм які в нас влились ,без нашої волі, у вигляді - чужих команд чи образів.

Ми просто їх відтворили. Не усвідомлюючи.

Але суспільство робить скидку лишень - дійсно - дурням,за визначенням(медичним) та неповнолітнім. А ще - тим хто діяв в стані афекту.

До речі. Що таке - афект? Дуже цікава тема. Це ні що інще як - адреналінове сп'яніння. 

Читаємо по складах - Спя-ні-ння. Тоді треба випустити з тюрем усих хто зчинив злочин в стані алкогольного чи нарколтичного сп'яніння. Для справедливості. 

І це не сарказм. Дійсно - карати тих хто діяв під дією фімічних речовин - НЕ можна. Бо він не контролював себе.

А хто тоді себе контролює? А - ніхто! Взагалі.

Ми себе не контролюємо бо нас нема. Як - власних - Я.

Вище я довів що судять не нас а наші тіла,в яких рояться різні інформаційні штампи,кліше, форми тощо, що керують нами як - програми.

---------------

Висновок. Можна багато говорити але з цього нічого не вийде. Головне суть. Я її виклав. Тому - підсумки.

Чому ми караємо не винних? Бо всі є носіями різної інфи. Тому карається не інфа,сама по собі, а тіло- як носій.

А що тіло може з собою зробити? Затулити вуха,очі? 

Не дивитися фільми жахів, з різнею? Ні. Бо вони є.

Не дивитися політичні кіна? Ні. Бо їх створюють. Як - П/З.

Не дивитися детективи? Ні. Бо це цікаво.

А тепер - дивимося на цікаве. Ми всі створюємо ці кіна, самі себе ними прошиваємо, як програмами, добровільно, з дозволу влади і - навіть насильної реклами, а потім нас же і кидають за грати бо ми - виконали програму що в нас влили - насильно. Влада.

Не вірите? Ось- 

Влада нам розповідає що людина,апріорі , має САМА відокремлювати - ігровий жанр , з вбивствами, від прямої вказівки-вбивати.

А це далеко не так. Бо людина, тіло, діє рефлекторно. Тобто через умовні рефлекси. Павлов це доказав.

Покажи собіці цукор - тече слина. Покажи чоловіку - жінку , роздягнену, в нього - ерекція.

Одягни дитину , як дорослу повію - тіло реагує - як на маленьку протилежну стать. Вмикаються гормони , починаються складні хімічно-біологічні процеси, викид тестостерону а втрата самоконтролю. Як при адреналіновому чи наркотичному сп'янінні. Чому тоді карають різних маніяків а не тих хто це провокує - режисерів кін чи матерів що пускають дітей вдягнутих,як дорослі на вулиці одних.

Бо,як що вірити Амосову , в людині - 85% тваринного. Тобто - головна маса людей - реагує на світ - так як і має, по своїй природі- адекватно.

Всі рефлекси справедливі та закономірні. Чому про це влада не розповідає в ЗМІ ( антипрошивка). 

Людство САМО себе прошиває інфою - НЕлюдів,збоченців тощо, щоб потім карати та саджати в тюрми,яких може і не бути ,взагалі. 

А якщо тюрми і можливі то не саджати нормальну людину до закоренілих зеків бо цим ми поширюємо інфу лагерника.

Та є Ще цікавіща інфа. Ніж ця.

Залежність. Від інфи. Залежність можна викласти на папері чи програмі як формулу. Тобто - універсальний інструмент щоб ним вираховувати наші дії, дії суспільства тощо.

Приклад. Ми - горщики. З інфою. З пористого матеріалу. Не тільки вміщаємо в себе інфу , але і не дозволяємо себе від неї відмити. Закон збереження енергії.

Ми як магніти чи батарейки. Акумулюємо в собі інфу та енергію. Тому є час на просичення та час на вивільнення цієї інфи з нас.

Скільки діє наша пам'ять? ( стінок горщика) Питання - яка пам'ять?

Є пам'ять генетична. Код приписаний на віка. Є пожиттєва. Є коротка- віртуальна. А є пам'ять людства - яка передає інфу народу чи сім'ї, не дозволяючи нам забути щось. 

А ще є пам'ять про яку ми не говоримо. Матеріалу. Ні не форми стін чи структури. Матеріалу нашої свідомості. 

Ось ми усвідомлюємо себе як власне - Я,хоч це і хибне пойняття , але ми так себе відчуваємо, з власними звичками тощо.

Ось ці звички складені ,в нас, як матеріал (стінок горщика) що просичений речовиною- інфою. І є час на те щоб ця речовина нас проситила та вийшла з нас. Тобто - час - входу та час - виходу. 

Але є і ще дещось. Відчуття - входу - виходу. Бо ми - надскладні істоти,з точки зору фізики. 

Припустимо що стінки горщика мають в собі рецептори - тиску інфи. Для контролю- входу- виходу.

Тобто - інфа входить ми - відчуваємо це. Ба більше! Отримуємо насободу. Тобто механізм на стільки складний що дах їде від усвідомлення.

Почувши щось нове ми завжди це фіксуємо в свідомості у вигляді отримання насолоди- тобто маємо порцію героїну від тіла. Кайфуємо. Це механізм життя. Інакше б ми не цікавилися б нічим та вмерли б від нестачі корисної та й шкідливої інформації.

Але й при втраті інфи ми теж маємо зворотній зв'язок ,з почуття. І відчуваємо це як - втрату. Фізичну. 

Припустимо - капіляр в який увійшла якась інфа - це відчув і тримає її як чутлива клітина. Назвем це - науково - нейрон,що зародився - саме під цю інфу. Тому - втрата цьої інфи - буде відзначена як - фізична втрата чогось важливого.

Ми це відчуємо як невдоволення та спробуємо це пригадати по решткам нейронів - емоцій тощо,щоб відродити.

Так ми отримуємо механізм коливальних дій інформації. Де коливання будуть співпадати з критичними точками повної втрати та критичними точками - повного насичення. Створюється - інформаційна залежність до якогось образу, звуку чи руху.

Цей феномен лежить в основі усього живого. Як батарея, що має заряд- розряд. 

Якщо інфа не цікава чи шкідлива то ми ,з часом, її забуваємо. Якщо навпаки то ми цей інформаційний коридор використовуємо все свої життя та передаємо у вигліді знань чи генів.

Саме тому - народи НЕ можна насильно змінювати. Ні в часі ні в просторі ні в чомусь іншому. Бо йде хворобливе відчуття втрати і вмикається механізм спротиву та відродження того стану що було - будь якою ціною.

А якщо треба то і війною чи насиллям над тими хто в цьому винен. Коло замикається - насилля породжує нове насилля.

Саме тому Христос видав на гора новий постулат - Прощайте та прощеними будете.

В нім таїться хитрий механізм- добровільної втрати інформації. Тобто якщо вас насильно змушують щось забути то механізм вмикає аварійну систему захисту від втрати інформації. А як що ви самі і добровільно собі сказали - Я прощаю, то механізм відпочиває і світ змінюється на краще.

Цей механізм використали в ЄС у вигліді відмови від смертної кари.

Але - так як людина є твариною на 85% то вона ці прощення використовує як шанс для захоплення. Тому діє інший механізм запобіжний агресії- страх. 

На страхі покарання працюють всі Закони КК світу. 

Тобто ми, таки - не просто НЕ люди а ще й звірі що стримуються страхом та ласкою(як біороботи).

І останнє. Про вибори.

В цьому контексті цікаво спостерігати над нашими потугами вирватися з світу "совка" та поринути у світ - Заходу.

Особливо цікаво чути від колеги Деліна,вічні призиви до дій. 

Технічно це виглядає так. СРСР, своїми жорстокими діями,через механізм страху та смерті, прошив нас так що ми стали повними імпотентами , в плані -самостійності. Крім молоді - 90х р.н.  

Тому ми живемо в звичках СРСР, - страху(генетичному теж) та радянської культури, що шириться світом і зараз. 

На цім тлі, щоб вмикнути механізм - руху до Заходу, треба спочатку вмонтувати в генофонд - програму - загрущик ,що дозволить нам діяти самостійно- чого ніколи ще не було в природі.

Бо всі історичні події світу ,до нас, були - варварсько - захопницькі. А Захід формувався , в тому вигляді що зараз,як антидот СРСР , тобто - вкинуто трильйони долярів та часу на формування - людини Західної. Пропагандою страху від СРСР та Західного стилю життя- ссвободи слова, лібералізму, багатопартійності тощо. Що сформувало Західну культуру та менталітет.

По перше в нас не вбухують стільки грошей на зміну прошивок мізків. В нас нема 100 років на ці маніпуляції. В нас нема - похідного від цього - менталітету вільної людини що сама собі господар. 

Тому чекати щось нового ніж є ,все одно що - планувати  зробити собаку з кота. Хоч фізіологічно вони тотожні.

Ми це ми. Не СРСР вже і не росія. Але й не Захід. І ним ніколи не будемо. І це добре. 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma