Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2020-01-13 11:04:10 eye-2 35545   — comment 2

Вбивці Окуєвой пов'язані із Зеленським? Затриманий організатор кілерів володів тією ж компанією, що і дружина Зеленського

Цікаві факти знайшли журналісти obozrevatel.com. Виявляється, що від групи кілерів, яку нещодавно затримали, тягнуться ниточки прямо до Зеленського. Їм вдалося встановити зв'язок між затриманим Ігорем Редькіним,якого називають організатором групи кілером та найближчим помічником Зеленського Юрієм Арістовим, що сьогодні є депутатом "Слуги народу". до квітня 2019 го Ігор Васильович Редькін був одним із власників компанії "Голден-Фіш". Тоді її директором була Марина Арістова, а діючий власник - Юрій Аристов.

Затриманий Ігор Редькін.

Що цікаво, до минулого року Аристов разом з дружиною помічника президента і самої першої леді володіли компанією "Норин Фіш". Так, серед уже колишніх власників компанії Юрий Аристов, Олена Зеленська та Лариса Шефір. Сьогодні Арістову належить бізнес, який спеціалізується на імпорті живих морепродуктів і охолодженої риби преміум класу, також в групу входить мережа ресторанів Fish house і Oysters Cava Bar.

Таким чином, організатор групи кілерів, на рахунку якого, по підозрах поліції ще як мінімум два замовних вбивства - начальника рекламного відділу КП "Київський метрополітен" та директора фірми Caparol, тісно зв'язаний з довіреною особою Зеленського та його дружиною. 

Крім Редькіна за словами поліції були затримані інші учасники організованої злочинної групи. Глава Нацполіціі Ігор Клименко опублікував фото "затриманих". Наприклад, Сергій В. - на першому ж знімку, який оприлюднила Нацполіція, він лежить обличчям в підлогу. Він, за версією слідства, був координатором групи, що спеціалізується на злочинах. Інші фігуранти справи нібито теж пов'язані з бійцівським клубом. Ціікаво, що члени клубу брали участь в зйомках серіалу "Слуга народу-2" та особисто знайомі с Зеленським.

"До складу групи в цілому входило семеро осіб, частина з них за підозрою у двох вбивствах затримали у вересні 2019 року. А сьогодні оперативники затримали організатора вбивства Аміни Окуєвой і замаху на вбивство її чоловіка Адама. Затриманий чоловік теж є членом зазначеної злочинної групи", - уточнив глава Нацполіціі Ігор Клименко. При цьому, журналісти змогли зв'язатись з Сергієм В. і він стверджує, що його по цій справі ніхто не затримував і він не має відношення до кілерів.

 

 

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma