Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2021-05-06 10:46:15 eye-2 3568   — comment 0

Вітренко ввів цензуру в Нафтогазі - документ

Цікавий документ компанії "Нафтогаз" потрапив у мережу. Згідно з ним, ми бачимо що першими кроками незаконно призначеного Юрія Вітренко стала жорстка цензура працівників "Нафтогазу". Тобто тепер будь-яка особиста думка працівників повинна обов'язків узгоджуватись з новопризначеним головою. Яки наступний крок нового менеджменту? Переведення працівників та членів їх сімей у концтабір? Ну для підвищення ефективності праці...

Хоча сьогодні вже бачимо наступний крок - маріонетка Єрмака та Януковича громадянин США Роберт Бенш, якого Зеленський втулив по своїй квоті у Наглядову раду Нафтогазу, накрапав листа, де розповідає, що незаконне призначення Вітренко - насправді законне, а всі інші члени Наглядової ради, які і є насправді незалежними експертами - бяки. Нагадаю, кілька років потому Роберт Бенш ( що працював енергетичним радником президента Януковича) вів переговори з російським кримінальним елементом Фуксом по продажу "Донбасобленерго", у якості представника власника Олександра Януковича.

"Голова правління НАК «Нафтогаз України» Юрій Вітренко отримав офіційне звернення від члена Наглядової ради Нафтогазу Роберта Бенша (громадянина США, який був призначений в якості представника держави в 2020 році та перепризначений урядом наприкінці квітня 2021 року).

У цьому листі Роберт Бенш:

заперечує звинувачення в наявності «конфлікту інтересів», про який йдеться в оприлюдненому нещодавно листі трьох незалежних членів наглядової ради НАК на адресу Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля;

заявив, що голова наглядової ради Клер Споттісвуд не допускає його до виконання обов’язків всупереч міжнародним нормам та законодавству України.

У відповідь на звернення Нафтогаз проведе ретельний аналіз ситуації та аргументів, після чого буде сформовано позицію компанії та відповідь на лист пана Бенша."

 

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma