Enigma Enigma

dvornik_patriot

2020-07-11 06:45:22 eye-2 105   — comment 3

війна та фізика

Що таке війна , як фізичне явище? Не думали? А сварка? А суперечки? Це енергетичні потоки. Щоб досконало розібратися в природі та причинах цих фізичних явищ треба перейти в стан фізика. 

Фізик речі бачить інакше. Як метелик тощо. Бо людина не може бачити очима комахи,наприклад бджоли. Бджола бачить світ іншим. 

Так і людство. Воно сліпе , в фізичному сенсі. Тобто - війну чи сварку бачить образами що нам малюють ЗМІ та пропаганда.

Бо задача пропаганди - створювати війни та сварки. Задача ЗМІ - піаритись самим та заробляти на війні.

Задача певної людини - розібратись.

Бо війна чи сварка не можуть бути предметом задоволення.

Тому я вам пропоную одіти окуляри бджоли ,умовно, та подивитись на світ очима - фізика.

Що ми бачимо. Ми бачимо світ поділений на лінії розмежування ,з конфронтацією. Де ціна життя мало помітна. Там йде фізичне явище - перетворення енергії. З одного стану в інший.

Тобто - енергія напруги у суспільстві - вивільняється в енергію тертя та нагріву. Люди то просто - шліх від тертя.

Поговоримо про енергію напруги докладніше. Чому та де вона виникає. Щоб вміти передбачати ці явища та вміло їх уникати.

Та чи можливо це взагалі, уникати? Бо , в разу, уникнення - вивільняється купа непотрібної енергії та матеріалу,у вигляді зброї та знань.

Природа мудра, тому на нашіх п'ятах росте товста шкіра тільки тоді коли вони ступають по гострому камінні. Нема тиску - нема і шкіри. Як в немовляти.

Нема напруги у суспільстві - нема і потреби у війні. Нема війни - не потрібні і зброя та знання про неї. 

А нема зброї - вивільняється потреба в купі людських та земних ресурсів. І тут починається проблема.

Перше - куди подіти людську надлишкову енергію? 8 ярдів наріту Землі. Тим більш - дебільного.

Друга проблема - навпаки , вирішується саме від зникнення війн, бо війни знищують 2/3 людської енергії вкладеної в будівництво та і саме людство - утилізуючи його разом з енергією, яку воно поцупило в природі.

Коло замкнулося. Людство ,як проблема Землі, потребує не тільки земної енергії на харчування але й витрачає - 2/3 на війни,які його, людство, і вбиває. Допомагаючи Планеті вижити від ідіотів.

Тому ми,людство, проблему - Планети вирішуємо самовбиванням об самі себе. 

Тепер - чому так буває?

Фізика. Але спочатку - алгоритм. Алгоритм росту. Він є скрізь. "Розвивайся - бо вмреш" говорить нам людська мудрість.

І путен слухає її. Тобто - захоплення путеном України - цілком природнє. Якщо насрати на мораль та стосунки. Але це природньо. Не природньо- Україні, пасти задніх та не розвиватись. В ширину. Бо інакше природа і не запрограмована.

Проте є такі явища як -джунглі,де всі рослини та тварини ранжовані по ярусам,від земляних червів до птахів зо в небі.

А в людства нема ярусів розвитку. Тому воно розширюється у вигляді плям на воді масляних. Та має примірно вигляд крапель що спочатку тиснуть одне на одного а потім - зиваються в одну. 

Росія тисне на Україну щоб злитися,підкоряючись алгоритму росту який диктує поведінку. Алгоритм цей взятий від природи та створювався тисячоліттями.

Ось мій собака. Здоровий пес,перевиднюк. Отримав вчора на горіхи,як путін. Бо, бачите, йому настопи..з..діло, жити на цепу,під деревом, в чистоті , годованому, тому-при нагоді, коли він відриваєся з цепу або я сам його пускаю побігати - норовить,обов'язково розгребти клумбу та влягтися спати там.

Ось так учора ,влігся, розгорнув квіти ,вирив яму, бо там йому - алгоритм росту вказав. Моя спроба забрати його звідси - наткнулася на гарчання. І не перший раз.

Іншим разом я мовчки брав його за шию та волік до будки. Але він важкий та брудний. Тому мені набридло. А йти по хліб щоб заманити не хотів. Тому взяв важкий карабін з ременем щоб накинути та волочити окупанта - примушуючи до миру.

Та де там! Він осатенів! Як путен. Гав-гав-гав! Ощерився на мене. - Ах тий йо.п твою собачу мать! Як уліпив йому карабіном по голові, з потужним енергетичним посилом, він аж підскочив.

Підскочив та не здався. Кинувся на мене. За що отримав ще ,трохи втік в іншу яму і зайняв кругову оборону. За що отримав ще по голові , а я від його - пару міцних енергетичних віддач у вигляді звукових хвиль та люті, на що вибігла дружина з пиріжком та проханням не бити ворога.

Тоді я просто ,набравшись , надлишкової енергії та впевненості , в перемозі- "Наше дєло правоє...! "  - підійшов до збентеженого собаки - матюкнув та мовчки накинув на шию карабін. Він не спротивлявся. Бо відчув що - вкусить - вб'ю.

Ось так , у світі, йде - енергетичний спротив. Де не зброєю воюють а енергією. 

Тепер про енергію. Звідки вона береться та чому така потужна? Фізичне явище. Негатив має фізичний знак. Мінусовий.

Позитив - плюсовий. Плюс до мінуса завжди тягнуться. Якщо це магніти, як приклад, то вони прилипнуть. Якщо батарея - буде - струм. Струм має кудись перетворитись. Або в нагрів або в блискавку або в механічну роботу.

Тепер проведемо дослід. Над людством. Віртуальний.

Беремо одну люлську масу, відокремлену, ізолятором-кордонами-законами тощо, - що ми бачимо. ми бачимо двополярний магніт що взаємодіє з іншими народами своїми полями. В середині магніту ми відчуваємо збалансовану напругу,як в краплі воли. Стінки якої не розриваються і форма зберігається. 

Проте тільки ми розділимо цю краплю навпіл- вони стануть двома такими ж краплями. Але якщо їх з'єднувати то спочатку вони будуть опиратися а потім зілл'ютя знов.

Десь так,примірно і з енергією. Людською. Автономія до певного моменту. Потім - одне ціле. 

У випадку - народу - нарід теж має полюси,як батарея. Там вирує кислота та луги,свинець тощо, нам не відоме, але на виході ми маємо два потужні полюси. Енергії. Які,в разі потрапляння туди - дроту тощо- спалять його своєю енергією- вивільнившись через струм в теплову. Війна.

Це я описав вже два приклади взятих з природніх явищ яким мільярди років. Води та струму(батареї). А є і третій.

Магнітний. Ось - країна, нарід, це великий магніт. Утворює між собою згусток енергії та має поле зовні. Має позитивний та негативний знак на полюсах. Розколим його навпіл. Що виходить? - Дві половинки відштовхнуться.

І прилипнуть до двох інших. Створивши з ними моноліт. Енергетичний. І ці два інші моноліти ,тепер стають - різнополярними. Тобто .... притягнуться в разі наближення. Це дуже цікаве явище що рухає людством.

Ось дивіться, на прикладі росії та України. Ще недавно ми були одним цілим.

СРСР. В нас в середині виникла відштовхуюча напруга,коли стався розкол суспільства, - відштовхуюча енергія магніту - розсунула нас - присунувши Україну до Західного світу. Тепер - між росією та Україною, знов утворилися два різнополярні полюси що ... притягуються. Проте - сили Заходу нас стримують. Вірніше - Захід нас стримує Бо ми прилипли до нього.

А росія ,як світова автономія - липне до нас. 

Соціально це виглядає як бажання росії злитись знов у якусь соціально близьку конструкцію. Проте - ми балансуємо бо сили що сидять в росії - агресивні до нас - тобто - відштовхують. Це кремль. 

Фізика явища така. Нарід, як енергетичне поле, бажає зближення не тому що це розумні істоти а тому що це фізика- ми різні а різно - заряжені частки - зближуються. В чому ми різні? В усьому. Все що нове та інакще - манить.

США приваблювало народ СРСР тим що було нове. Джинси, диско, свобода тощо. Розкол в суспільстві СРСР стався саме тому. З тієїж причини,Україна - відірвалася від росії та прилипла до Заходу як мрія.

Росія,зараз, липне так само до України, бо ми - загадка та - різнополярні. Однополярні - відштовхуються.

Не кремль бажаю нас захопити,кремль лишень експлуатує цей потяг. Використовуючи різні маніпулятивні ідеї, в тому числі і алгоритм росту- ростучи в наш бік Намагаючись зламати перешкоду,щоб стати одним цілим. А наш народ - напаки,не має бажання зближатися з РФ( половина) бо ми ще не до кінця відірвалися,тобто ще балансуємо - частина нас вже змінила полярнісь а інша -навпаки.

Ті ж самі процеси протікають і в сім'ях. Як тільки чоловік та жінка - стають одним цілим - виникає відштовхуюча сила що викликає негатив і провокується сварка. Сварка длиться доти -доки сили відштовхування не відштовхнуть на стільки далеко -що ми відчуємо - потяг ,знов, тобто - стаємо знов різнополярними і притягуємося одне до одного знов,залижуючи рани і нічого не розуміючи - що ж сталося що вона мене побила, зрадила тощо. Фізика явищ.

Ну- багато ще можна наводити тотожніх прикладів але - фізика рулить бо вона створила світ. Всесвіт.

Якщо Сонце тримає планети на відстані то країни тим більше мають тей самий механізм, з поправкою на інерцію тощо.

Вивчайте фізику і будемо щасливі. 

Тепер головне. Чи можна війни ліквідувати як явище? Напевне ні. Як і сімейні скандали. Але ж навчилися ми водити авто не наїжаючи на опори,створивши правила керування тощо? Чому б нам не написати фізичні првила поведінки ? 

Вважайте це моїм винаходом. Цей день увійде в історію. Приєдуйтесь. Вдасться його розкрутути як стартап - Україна буде головувати у світі а ми станемо співавторами. Слава мені не цікава. Цікаво довести це до логічного кінця.

Треба розробити моделі що докажуть спроможність явища привирішені соціальних питань - війн та скандалів.

І останнє. Ми вміємо керувати енергією. Але не знаємо цього. Приклад. При великому скандалі ми спрямовуємо цей потік енергії навіть не розуміючи слів. Він вражає по мимо слів та їх значень. 

У війну ми можемо цю енергію фокусувати з мільйонів людей в один напрямок. Це явище схоже на петлі Сонця при викидах - де петля створюється від різнополярних сторін - перетворюючись у дріт з плазми.

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma