Enigma Enigma

Укроп Укропченко

2021-03-06 06:14:11 eye-2 3508   — comment 2

Війна всіх проти всіх. Що і як робити у часи хаосу.

Зовсім скоро:

🕵‍♂️Bellingcat оприлюднить розслідування щодо "Вагнерґейту"

🍫вийде наступна серія розмов Медведчука

🪃вийде розслідування Валерій Маркус  щодо Авакова

Це далеко  не все, що нас чекає."Свято наближається".

Тим часом владу накрила епідемія біполярного синдрому.  З одного боку - санкції  Медведчуку та корисні ініціативи по Криму, з іншого - зрив судової реформи та відмазування Татарова.

Ну і репресії.

Тарифи.

Вакцинація.

Загострення на фронті.

Протести справжні та не дуже.

Хуртовина фейків та пропаганди замітає рештки  реальності.

Хаос уже поруч.

Що робити в такій ситуації? Як не стати корисним ідіотом, який реалізує чужий план під впливом чергової інформаційної операції ворога?🧠. Критичне мислення. Думайте своєю головою. Вивчайте різні точки зору. Шукайте факти. Перевіряйте джерела.

Стережіться пропагандистських медіа. Ну і ніколи, ніколи, ніколи не вірте "росіянам". Ніяким.👊. За будь-яких умов пам'ятайте, що наш ворог Москва. Лінія "свій-чужий" під час війни чітка - всі хто за Україну і проти Кремля- наш друг.🤝🏻. Спільнота однодумців.  В часи хаосу самому важко. Невеликі, об'єднані світоглядом групи стануть добрим прихистком для вас. Створіть чат з небайдужими друзями по місцю проживання, навчання чи роботи. Підтримуйте один одного. Дійте разом. Дбайте про безпеку зв'язку.

🔺Актуальні вимоги часу:

⛓. #ВолюПатріотам  - Антоненко та Стерненко мають вийти на волю. Припинити політичні репресії.

🪦. Російська агентура у владі має бути викрита та нейтралізована  - Єрмак, Татаров, Демченко, Венедіктова.⚖. Повне перевантаження судової системи.

Ну і підтримуйте ЗСУ.  Це наш гарант незалежності.

Щоб там не сталось - Україна виживе  і переможе.  Плюйте в очі тим хто припускає інші  варіанти, особливо коли привязує існування держави до котрогось з вождів.

Все буде добре.

На зв'язку Рух Опору Капітуляції

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma