Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2020-08-12 06:41:35 eye-2 4839   — comment 4

Військовий корабель окупантів спокійно зайшов у акваторію Бердянська - генерали Зеленського нічого "не помітили"

Колишній постійний представник президента України в АР Крим Борис Бабін у своєму Фейсбуці повідомив, що військовий прикордонний корабель росіян спокійно зайшов у акваторію Бердянська, на відстань менше ніж 2 милі від берега. Російські окупанти наказали українським прикордонникам не наближатись до них менше чим на 20 кабельтових, що командири зеленського і зробили. Захист України та її кордонів? Ні, не чули. Ось таки при Зеленському сьогодні прикордонники.

"прикордонний катер росіян 499 (проект 10410 "Світляк") підійшов впритул до материкового берегу.
Судно українських прикордонників BG 032 виявило підозрілі дії росіян та приписало кораблю агресора відійти від узбережжя, з посиланнями на акти Мінінфраструктури, що обмежують маневрування у двохмильній прибережній зоні.
Представник ворога відповів, що Азов є "внутрішнім морем двох держав" та що "українські акти для нього нічого не значать" оскільки він "маневрує за планом".
Крім того росіянин приписав нашим прикордонникам не наближатися до нього ближче ніж на 20 кабельтов.
Що й було зроблено."

Російські окупанти спокійно мінують Азовське море, ведуть розвідку для визначення найбільш зручних ділянок для висадки десанту.висаджують на берег диверсантів - а Зеленський та його генерали удають що нічого не відбувається. 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma