Enigma Enigma

Roman

2020-06-30 16:30:00 eye-2 2765   — comment 0

Військовослужбовці ЗСУ продовжують інтенсивні тренування

Військовослужбовці 44-ї окремої артилерійської бригади за своїми напрямками вдосконалюють теоретичні і практичні навички. Такі заходи проводяться з метою відпрацювання дій артилеристів в обороні, підвищення виучки та злагодження дій особового складу.

Одним з пріоритетних напрямків тренувань є підвищення майстерності і злагодженості артилерійських батарей, дивізіонів, впровадження сучасних методів ведення бойових дій. Постійні вишколи в умовах наближених до бойових допомагають українським воїнам не втрачати навичок та завжди бути готовими до відбиття атаки ворога.

Також,

Державний науково-дослідний інститут випробувань і сертифікації озброєння та військової техніки проводить спеціальні випробування вертольоту Мі-2МСБ

Поблизу с. Гончарівське випробувальною бригадою Державного науково-дослідного інституту випробувань і сертифікації озброєння та військової техніки (ДНДІ ВС ОВТ) спільно з ПАТ “Мотор Січ” проводяться спеціальні випробування вертольоту Мі-2МСБ, оснащеного дослідною системою стрілецького озброєння та серійною системою некерованого ракетного озброєння.

Вертоліт Мі-2МСБ оснащено додатковим обладнанням, яке виготовлено ПАТ “Мотор Січ”. Монтаж систем авіаційного озброєння вертольоту та частину випробувальних польотів було виконано сумісно фахівцями ДНДІ ВС ОВТ та ПАТ “Мотор Січ”.

Мі-2МСБ є українською модернізованою версією багатоцільового вертольоту Мі-2. Мі-2МСБ в порівнянні з базовим вертольотом, отримав розширені льотно-технічні характеристики та став економнішим, що значно розширило його бойові можливості та фактично перетворило на легку ударну модифікацію. Це стало можливим за рахунок ремоторизації базового вертольоту та оснащення Мі-2МСБ повноцінною системою авіаційного озброєння, що дозволяє Мі-2МСБ  виконувати ряд завдань на полі бою. Отримані спроможності надають можливість використовувати Мі-2МСБ в інтересах ЗСУ, ДПСУ, НГУ, МНСУ, СБУ.

Під час випробувань планується здійснити необхідну для випробування вертольоту кількість польотів.

За результатами випробувань фахівцями ДНДІ ВС ОВТ буде визначено основні льотно-технічні характеристики вертольоту, оцінено точність стрільби по наземних цілях, що дасть можливість відпрацювати відповідні зміни та доповнення до керівництва з льотної експлуатації вертольоту, а також методичні вказівки щодо бойового застосування систем авіаційного озброєння.

Наостанок,

Морські піхотинці взяли участь у навчаннях морської авіації

У командуванні морської піхоти продовжуються заходи з нарощування спроможностей щодо виконання завдань у взаємодії з різними компонентами Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Так, нещодавно підрозділи окремого розвідувального батальйону взяли участь у льотно-тактичних навчаннях морської авіації українського флоту.

На вертольотах Мі-8МСБ-В військовослужбовці здійснили перекидання у визначений район, де взяли під контроль місцевість, організували оборону та провели розвідку. Головним же завданням морських піхотинців було забезпечення прийому вантажів з транспортного літака Ан-26.

Зазначимо, що мету навчань було досягнуто, особовий склад підрозділу успішно виконав усі поставлені завдання.

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma