Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2021-12-07 22:14:16 eye-2 3421   — comment 0

Влада хоче закрити "Миротворець"- заява омбудсмена Денисової

На брифінгу у вівторок, 7 грудня, уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова, яка є креатурою Зеленського, заявила що МВС  поставлено завдання закрити волонтерський сайт "Миротворець". Нагадаю, Центр дослідження ознак злочинів проти національної безпеки України "Миротворець", що був створений у 2014 році волонтерами, та куди на сьогодні занесено десятки тисяч військових злочинців-окупантів та їх посібників, до сьогодні функціонує виключно дякуючи підтримці українського народу. 

"Миротворець" пройшов шлях від невеличкого сайту, над яким у 2014 насміхалися окупанти та зрадники до величезної структурованої доказової бази, якою користуються військові, прикордонники, співробітники СБУ та МВС, представники Інтерполу, іноземних спецслужб та установ, та від якого дуже палає на московії. І ось ми бачимо, що влада Зеленського вже відкрито заявляє, що хоче на догоду окупантам закрити "Миротворець". Малороска Денісова завзято взялась за справу. Вона розповідає, що Миротворець заносить у базу "дітей". По-перше, "діти" свідомо не беруть у руки зброю та не допомагають окупантам, знову ж таки - усвідомлюючи свої дії. І у базі Миротворця можуть бути тільки посібники окупантів, про чиї дії є фото та відеодокази. Але Денисової та іншим представникам влади Зеленського на це плювати.

Зі слів Денісової на брифінгу, сьогодні “обговорювали питання, як об’єднати намагання, щоб нарешті такий сайт вже не працював”. “Тому що він наносить значну шкоду не тільки дітям, а й іншим громадянам”, – заявила Денісова. Вона також заявила, що МВС Зеленського “працює над тим, щоб на законних підставах завершити роботу цього інтернет-джерела”.

Підписуйтесь на мене у Фейсбук Alex N Alex Noyt

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma