Enigma Enigma

Сергiй Делін

2024-05-11 19:57:16 eye-2 4464   — comment 0

Водити руками

Можна по обіцянках; по псевдо-реформах які жодного разу не здійснюються в реальності. По промовах та парадах. Але цим методом: приховувати тут нічого, совковим; більше ніяким, не можна виграти війну. Водіння не мають жодного ефекту на підлого і безпринципного ворога: але вони цілком імовірно, можуть допомогти йому.

Ми вже писали про різку зміну командувача СCO прямим і незрозумілим суспільству втручанням руками у листопаді минулого року. У ці дні тихо і без шуму змінено вже нового командувача.

Що відбувається? Ми не коментуємо щодо нової кандидатури, вона може бути компетентною та заслуженою.

Але кому потрібна кадрова чехорда, хаос у керівництві одного з найрезультативніших підрозділів ЗСУ у критичній фазі війни?

Обов'язок крісла та людини в ньому не водити руками, як складеться та захочеться. Цей обов'язок: доставляти результати та показувати їх суспільству, громадянам. Жодних інших привілеїв там немає. Це тільки совок, знову, якщо хтось уявив  собі що привілей це водити руками, а не представляти суспільству реальні та конкретні результати.

Вже пройшли повідомлення про втручання в підрозділи ДУК що зарекомендували себе результатами конкретними результатами з перших днів війни. Одна з найрезультативніших бригад ЗСУ досі не отримує сучасного західного озброєння.

Скільки можна? Коли вже буде достатньо? Коли керування руками призведе до конкретних та вимірюваних результатів?

Це просто: кожна дія має наслідки. Чи осмислена дія, обґрунтована для досягнення необхідного результату? Або просто навмання, руками, тому що можу так, а міг би і сяк? Результат покаже: очима та в реальності.

У демократії крісло існує щоб створювати результати і показувати їх суспільству. У демократії є прямий зв'язок між задумом, дією та результатом. У совку, країна існує для крісла і фігура в ньому може водити руками як і коли захочеться, без обмежень або підстав. Просто. Бо можу. Ось написано. Це: різниця. Бачите її?

За двадцять з гаком років напів-совка Україна вийшла до нової великої війни з порожніми руками. У найбагатшій країні Європи, за ресурсами та іншими багатствами стабільно найнижчий рівень життя. Чому? Совок. Зрозуміло?

Совок це найгірший ворог України, її нормального майбутнього, гірше за цього: доказ, теорема історії. Совок коштуватиме Україні майбутнього і цього разу; і ще раз; і щоразу. Всe. Жодних сюрпризів тут не буде.

У якийсь момент суспільство може зрозуміти що не можна ігнорувати ці питання. Просто тому, що вони прямо виходять і стосуються перемоги, а отже, виживання нації. Виживання нації – це не "питання політики". Це не рішення якогось крісла. Це крісло існує для нації: не навпаки. Не можна більше робити цю помилку і не можна дозволяти будь кому і де завгодно, в будь-якому кріслі, такі помилки. Це може коштувати перемоги, a отже: всього.

Oтже, якщо перше втручання не було обгрунтовано; якщо воно не принесло результатів для перемоги, то: у нього є автор, або автори. Вони повинні порозумітися перед суспільством; тa відповісти за свої рішення; а не тихо прикопати їх як якесь собаче лa-но.

Також має бути і з усіма рішеннями: або вони мають на меті прискорення та просування до української перемоги. Або автори пояснюють їх та відповідають за них. Бо інакше: совок. І совок не виграє для України цю війну, а значить: вільне майбутнє нації.

Це зрозуміло.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma