Enigma Enigma

Виктория Солодухина

2021-05-05 06:18:28 eye-2 3963   — comment 0

Сьогодні в Луцьку: Волинь, МИ Є!

Волинь, МИ Є! Акція у Луцьку на підтримку родин зниклих безвісти.

 

5 травня (середа) о 12:00. м. Луцьк, Київський майдан,9 (біля ОДА).

  1. Нагадати про те, що МИ Є!

– Питання безвісти зниклих до сих пір актуальне і потребує уваги з боку влади і суспільства ! Хочемо нагадати про й досі невизначену долю своїх близьких, яких ми чекаємо довгих сім років.

  1. Розблокувати роботу комісії з питань осіб, зниклих безвісти за особливими обставинами:

– Затвердити обраного Голову Комісії Максимченка Володимира Анатолійовича, та узаконити з ним  трудові відносини.

– Затвердити склад секретаріату Комісії для забезпечення створення пошукових груп та приведення нормативно правових актів до робочого стану.

– Надати матеріально-технічне та фінансове забезпечення секретаріату Комісії з питань зниклих безвісти від Секретаріату Кабінету Міністрів

 відповідно до закону №2505-VIII, та наказу Президента України №495/2020, “Про заходи щодо захисту прав та інтересів осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, жертв насильницьких зникнень, членів їх сімей”.

  1. Організувати зустріч Прем’єр-міністра України та представника офісу Президента України з родинами зниклих безвісти та представниками Міжнародного червоного хреста та іншими міжнародними організаціями для погодження плану дій на найближчий період.

 

 

Родини зниклих безвісти дуже потребують підтримки. Просто стань поряд. Дай матерям відчули співчуття та підтримку від своїх земляків.

 

Підтримайте родин зниклих безвісти:

5 травня (середа) о 12:00. м. Луцьк, Київський майдан,9 (біля ОДА).

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma