Enigma Enigma

Укроп Укропченко

2020-05-28 13:49:52 eye-2 3837   — comment 1

Володимир Зеленський швидко пройшов шлях від веселого актора і просто парєнька до відповідального за зґвалтування, вбивства і терор проти населення.

Був відвертий та наївний хлопець — став вбивця, ґвалтівник та ублюдок, який тримає купу людей в тюрмі за сфальсифікованими звинуваченнями. Так буває, коли не слухаєш громадськість і покладаєшся на мусорілу. Сам стаєш мусорілою.

Це стосується і депутатів, які натисли кнопочку за склад кабміну і навіть рота не відкрили, щоб голосували кабмін поіменно. Ви теж ґвалтівники, привіт:)))

Частина з вас ДВА РАЗИ ЗА РІК своїм «пунь» під час голосування відправила мусорам всієї країни чіткий та зрозумілий сигнал: МОЖНА І ДАЛІ ФАЛЬСИФІКУВАТИ, ВБИВАТИ ТА ҐВАЛТУВАТИ.

Чи ви чули якісь претензії до поліції? Ні, всіх все влаштовувало, ви це підтвердили, мусора на місцях прийняли до виконання: РОБИМО ВСЕ ЩО РОБИЛИ ЗА ЯНУКОВИЧА, працюємо по плану.

Корочше вітаю вас нікчеми з новим статусом вбивць та ґвалтівників. Вас навіть на сраний пост обурення Аваковим у фейсбуці не вистачило, а ви там собі понагоняли що країну будете змінювати:)))

Ні, ви ґвалтівники та вбивці, сорян, приїхали. І вас про це теж попереджали.

Автор

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma