Enigma Enigma

Gradov

2021-03-06 17:39:31 eye-2 3746   — comment 0

Восьмий рік війни з роssією...


З Першого Березня пішов Восьмий рік війни з роSSиєю...І сьогодні дуже дотепно згадати кого? Ленина..- Важнейшим из исскуств, для нас являєтся кино! І понеслась тоді пропаганда, яка була вигідна кровавим більшовикам. Зараз інформ простір набагато більше. Молодь вже висне у Тік-Ток, де вистачає ненависті до України і щасливе життя у лнр... Вже он і курортно-саноторне лікування пропонують і не де там далеко...зовсім поруч...місто Молодогвардійськ. Невеликий горняцкий. Саме той де у серпні
 1979 року - стався вибух метано-повітряної суміші на шахті «Молодогвардійська»- загинули 55 гірників. Де у березні 2000 р коли на горизонті 750 метрів вибух метану забрав життя 80 гірників шахти ім. Ф.П. Баракова....це лише великі трагедії.
Що і де там лікують не цікавився. Та і де які відділення банків України спокійно працюють у лнр. Альфа-Банк Украина предоставляет удобные современные банковские решения клиентов во всех сегментах: от частных лиц до крупнейших компаний, являясь одним из лидеров по внедрению новых технологий. Банк стал генеральным партнером всеукраинской информационной кампании по противодействию платежному мошенничеству. Цель кампании #ШахрайГудбай, запущенной Национальным банком Украины, – научить украинцев основным правилам безопасности безналичных и онлайн-платежей. У луганді місцеві постійно гроши рахують, хто на теріторії України їх отримує. Тепер почалось збільшення черг у філіали на лугандонії. Банк то Український.
Ну беруть вони свій вітсоток, ну дурять при обміні бо виплачують не гривнями а рубліками. Все одно дешевше отримати ту саму Українську пенсію
у них ніж ішати до Станиці. Аналіз на Ковід-1250грн. Добу чекати. Ночувати найдешевше у хостелі від 150грн. Та й ще поїсти щось...
Краще у черзі дома. Луганда вже усі Укрбанки ліквідувала, а цей не чепляє А ще цикавіше як працює московский . Ф.Ц..? Там теж можна отримати Укрпенсію! Заробляє хто як може. Гроши, то є гроши...Цікаво інше московський у луганді- зрозуміло. А от як він має доступ до УкрОщадБанку.
Боже, а скільки лайна вилили на Турчинова у СМІ за події з відділом СБУ у місті 2014. Чому не надав наказ на штурм. Ну загинуло б 200-300 і все затихло. У мене своя думка. Не затихло. Він на той час не був повним Президентом, а лише ВО. І це дуже важливо. Саме у цей час роSSия і дає дозвіл на введення військ на теріторію України. Штурм СБУ. Там у вояк багато зброї. Почався кровавий бій. Поруч житлові будинки. З того сбу почали стрелянину по мешканцях...Важко навить уявити цю бійню. Та ж расєюшка одразу підняла хай на увесь Світ. Дивиться- Україна вбиває мирне населення. На рівні ООН можна уявити реакцію країн. У кремлі усе було продумано. Країна немає Президента. Йде тільки предвиборча кампанія. І головний кандидат сам у той час потрапив у халепу.
Руководитель информационного департамента избирательного штаба Петра Порошенко Ирина Фриз сообщила, что после прибытия в луганский аэропорт около четырехсот агрессивно настроенных протестующих, среди которых, по данным милиции, была значительная часть людей в нетрезвом состоянии, пытались не выпустить Порошенко в город для встречи с жителями области.

Благодаря действиям правоохранительных органов Порошенко удалось вырваться из аэропорта, сообщила Фриз. Сейчас кандидат проводит встречу с жителями региона.
А події в Ізварено, де Порошенко потрапив під обстріл. І життя йому врятували УкрПрикордонники. План у кремлі був як і свого часу у Гітлера.
Саме так і сьогодні кремлівський хан вважається другим Гітлером. Якось дивно виглядає, нібито добровільна військова контора "Вагнер". Знаю одного Вагнера- улюбленого Гітлером композитора. Дивно якось співпадає. Та і вояки там якісь дивні? На одній світлині, що додаю можна уявити роssийських "визволітелів від біндер"  І ще одна обставина. З кожним днем стає більше "мігрантів" у луганду мешканців з області. Приїздають і починають шукати квартиру. Як тільки з"являється об"ява про продаж- одразу з"являється покупець. І як не дивно а саме з підконтрольної України частки області. І з"являється ще один лугандонець. І це все тільки + кремлівському недобитку. Що там у нього далі по плану?
У мене тільки здогадки. І я, як мав, так і маю свою версію. Він не припинить війну. Йому потрібна транспортна артерія в Крим. Там його флот.
А іншого залізничного шляху у нього немає...І черговий + кремлівиць отримав у Севастополі. Багато мешканців, котри підтримали расєюшку у 2014 отримають статус ветерана великої вітчізняної вйни. А там з годом можливо і у лугандондирляндії. Шлунок переможе...
 
 
 
.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma