Enigma Enigma

vadim galen

2020-01-13 16:25:39 eye-2 3257   — comment 1

Вова хороший і Вова поганий...

Трагедія з українським літаком вкотре підтверджує, ЗЕчмо плазує на пузі перед будь яким закордонним урядовцем, будь якого Бандустану, нехай навіть і такого відбитого на всю голову, як підоРАША чи Іран. Головне щоб погладили вірного цуцика Вову. Як і в багатьох людей від шоу-бізнесу, радянського та пострадянського простору, в ЗЕбіла сильно розвинуте почуття підлабузництва до сильних світу цього і надзвичайно розвинута зневага до тих, хто в цьому житті називається "пересічними українцями". Саме українцями, а не московитами чи французами, бо у стосунках з пересічними американцями чи чеченцями, наш Гідрант Проституції максимально стриманий та послужливий. Можна згадати вибачення перед чеченською журналісткою, за якесь чергове лайно, яке випало з рота ЗЕбіла чи його відмороженої команди з "КваКталу - 95". Так-так, "Сміливий" Вова вибачався навіть не через наполягання Рамзанки, а через запитання якоїсь третьорозрядної журналістки. Хтось може пригадати, щоб ЗЕчмо вибачилось перед українськими журналістами ? Не холуями з "Г+Г", а саме журналістами ? Я не пригадую.

  Та ж сама історія стосується не лише журналістів, а і військових, волонтерів, дрібних посадовців, включно з лісничими. На цьому фоні різко контрастує поведінка ЗЕбіла у стосунках з закордонними представниками, тут він та його "ЗЕко манда" роблять все можливе і неможливе для задоволення клієнта. Полякам дозволили займатись поховальними справами в Україні (хоча поляки так і не виконали жодних умов, стосовно могил українців у Польщі), мадярам пообіцяли загальмування української освіти на Закарпатті, румунам не забороняють роздавати паспорти і навіть вголос розказують, що в принципі два паспорти, це не так вже і погано. Що воно розказує )(уйлу, невідомо, але судячи з постійного приниження України та масованого напливу сюди підоРАШЕНСЬКИХ "деятелей культуры" та просто всілякого сміття, мінімум "Вова-маленький" на вимогу "Вовы-большого", ліпить з України "Малососсию", а може і "Малососсийский Федеральный округ". Але це все здогади, зате абсолютно відомо, що "найвидатніший лідер сучасності ", за словами американських дипломатів, готовий цілувати в сраку Дональда Трампа і судячи з роздруківки їхньої телефонної розмови, немає підстав в цьому сумніватись.

  Зневага та відраза до українців, як до тупого бидла (привіт вам 73%), проявилася навіть в такій, здавалося б безкомпромісній події, як збиття українського лайнера над Тегераном. Моментальне звинувачення у несправності українського літака (повторене за іранськими брехунами), оголошення перевірки всього українського авіапарку, ще ДО ПОЧАТКУ РОЗСЛІДУВАННЯ і натяки на непрофесійні дії екіпажу. На противагу, заявам журналістів, експертів, розвідкам США та Канади, які доводять, що український літак збили підоРАШЕНСЬКИМ ЗРК "Тор", Пристайка патякає, що доказів ракетної атаки немає, а "загинуло всього 11 українців" !!! Вже за останню фразу, в НОРМАЛЬНІЙ країні, таке уйобище відправили у відставку, по закінченню виступу, але ж в нас весною почалась "ера відкритості" і будь яка московська шостака, може відкрито обсирати мертвих українців. Все це демонструє, що в критичних ситуаціях ЗЕшобла ЗАВЖДИ стає на бік ворогів України, може не так відкрито, як їм хотілося, але ЗАВЖДИ ! Відмазування іранських недоумків та їхніх московських кураторів, увінчалось шедевром, де ЗЕшмаркля ДЯКУЄ іранським вбивцям ! Якби іранські відморозки не зізнались (під міжнародним тиском і загрозою військової відповіді) у скоєному злочині, даю гарантію, "ЗЕко манда" і досі, разом з Кісєль-ТВ, відмазували режим Аятоли і разом звинувачували українців в катастрофі.

  В принципі, ця трагедія вчергове демонструє правило "двох Вов" :

  для українців - Вова поганий, для всіх інших - Вова хороший.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma