Enigma Enigma

Сергій Пархоменко

2024-04-30 10:45:17 eye-2 3475   — comment 0

Women Festival DIVA: ризик для життів одеситів заради піару?

11 та 12 травня в Одесі в Палаці Union пройде Ukrainian Women Festival DIVA. В принципі, здавалося б, нічого особливого. Ну фестиваль та й фестиваль. Але є, як то кажуть, нюанси.

А саме – лінійка спеціально запрошених гостей фестивалю. Серед останніх – колишня депутатка державної думи рф Марія Максакова від партії «єдіная росія». Відома тим, що в 2016 році стала політичної емігранткою в Україні (перед цим програвши внутрішній вибори від ЄР у Санкт-Петербурзі. Якби не програла і стала депутатом в рідному місті путіна, можливо б і не емігрувала). Її чоловік Денис Вороненков, теж екс-депутат, але від комуністичної партії, був ліквідований в Києві на замовлення російських спецслужб.

Також серед гостей фестивалю буде й зашкварений дует ANNA MARIA, відомий тим, що під час відбору на Євробачення не зміг відповісти на елементарне, здавалося б, питання журі «Чий Крим?».

Крім того, серед VIP-гостей буде ще одна колишня депутатка, але вже Верховної Ради України, екс-регіоналка Інна Богословська.

Навіть якщо відкинути бекграунд згаданих осіб, фестиваль може нести пряму суспільну небезпеку. Парадокс, але якщо Максакова дійсно порвала з рф і не є «консервою» фсб чи гру, її поява на фестивалі становить ризик для життя гостей фесту.

А їх, згідно анонсу організаторів, очікується аж 1500 осіб. І всі вони можуть стати ідеальною груповою ціллю. Як відомо, в кремлі не пробачають зради. Ліквідація російського пілота, який перегнав до України російський бойовий гелікоптер, свідчить як про широкі можливості російських спецслужб так і про той факт, що кремль зради своїм громадянам не пробачає. І ракету або ударний дрон заради ліквідації людини, яку в кремлі можуть вважати зрадницею, окупанти не пошкодують. Під удар можуть потрапити невинні одесити, які прийдуть на фестиваль (а серед них можуть бути люди, дотичні до Сил оборони, можуть бути волонтерки та інші суспільно-активні громадянки). Бінго для окупантів, нічого не скажеш.

  .

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma