Enigma Enigma

Ігор Бондар-Терещенко

2024-05-11 11:39:18 eye-2 4237   — comment 0

Як бажають жінки

Кажуть, варто покласти руку жінці на коліно, і вона твоя. Утім, не всі жінки дозволяють класти собі руку на коліно, тому "Як довго бажає жінка" Емілі Наґоскі - це (не) дуже обнадійлива книжка. І кожна пара, яка має тривалі стосунки, знайде щось корисне для себе.

Крім будь-яких інших «сексуальних» порад, існують ще й суто народні вірування в те, що у тривалих стосунках складно підтримувати щасливе інтимне життя. Мовляв, бажання та задоволення є найвищими на початку стосунків і неминуче знижуються з роками. Та невже подружжя або пари, які давно зустрічаються, із часом приречені на незадовільний секс?

Авторка – а це, варто додати, експертка із 20-річним стажем у царині статевого виховання, докторка наук з купою популярних книжок-сенсацій та низки наукових публікацій - розвіює народні міфи про сексуальне життя з постійними партнерами та дає дієві поради, як отримувати задоволення від фізичної близькості тим, хто вже давно знає свою другу половинку. До речі, її бестселер "Як бажає жінка" потрапив до п’ятірки кращих книжок про науку за оцінкою Goodreads, а книжка-сенсація "Вигоряння", написана у співавторстві із сестрою Амелією, допомогла тисячам жінок подолати цей неприємний стан.

 

Емілі Наґоскі. Як довго бажає жінка. Наука (і мистецтво!) створення тривалих сексуальних зв’язків. – Х.: Клуб Сімейного Дозвілля, 2024

 

Фото: «Vénus à la fureur»

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma