Enigma Enigma

Sergiy Tsyhipa

2020-01-23 10:12:00 eye-2 532   — comment 10

Як бідосі у Давосі "тупий та ще тупіший" на український лад зіграли

Як бідосі у Давосі "тупий та ще тупіший" зіграли? Та просто чудово!

БлаZEнь - він і в Давосі блазень. Особливо з такою численною світою (чи радше шоблою-йоблою) зі "слуг народу"  Ці "служки" навіть на виступ свого партайфюрера не прийшли. І довелося бідосі перед майже порожньому залі виступати. Але він узяв себе в руки та почав верзти з трибуни еконмічного форуму. Про інвестиційних нянь для фірмачів, хто вкладе в економіку України від 100 млн доларів. Про те, що Україна має зайняти в ЄС місце Великої Британії, забувши, що наше місце біля паРаші, а не в Європі. Про те, що він на посаді президента вже стільки-то днів і як йому важко. Дітоньки його майже підзабули. От бідося так бідося! При цьому наш блаZEнь корчив гримаси, мабуть, переплутавши форум з виступом "95 кварталу".

Таке враження, що йому промову писав якійсь там засланий Кремлем жидков, а не професійні спічрайтери. Звідси і такий інтерес, точніше, повна відсутність інтересу з боку учасників форуму до виступу укрїнського президента-коміка.

А лідер фракції "Слуга народу" в парламенті і зовсім геополітичні берега поплутав. Заявити представникам Заходу, що нам не потрібно своє законодавство із законодавством ЄС гармонізувати. Бо, бач, в нас економіка ще слабенька і, мабуть, тому цивілізовані закони нам геть не потрібні.

І що тут скажеш? Тільки те, що цей Арахамія ще тупішим від свого шефа виявився. Отжеж, геополітики йо-майо...

А Зеленський потім ще в Ізраїль зібрався. Дурне знов поїхало в турне.

"Дурне поїхало в турне,

Та повернулося смурне,

Бо всі під час того турне

Дізнались, що воно дурне...

Вже люди мріють про одне:

Коли дурне те хтось турне,

Коли воно кудись чкурне

і вже назад не поверне?"

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma