Enigma Enigma

dvornik_patriot

2020-01-27 08:15:45 eye-2 28   — comment 0

Як гартувалася сталь 2

На додачу декілька доповнень. Про гармонію. Гармонія це поєднання - несумісних речей. На перший погляд,несумісних.

Наприклад - мастило з водою є антагоністами. Але примінивши певну технологію - появиться нова речонина-емульсія. Вода з мастилом. Дешево і корисно. Наприклад в обробці металів.

Далі. Як гармонійно створена природа. Ви не знайдете там прямих кутів тощо. Круглих безліч а прямих ні. Чому? 

Бо природніше тримати краплю в округлій формі. Тільки сніжинки,кристали тощо мають вуглові форми.

Саме тому ,в світі, у зброярів, не прижилися прямі форми. Наприклад німецько-фашиский автомат Шмайсера , в світі не прижився а - репліка його, калашников - увійшов в перелік -наймасовішого. Там нема прямих кутів. Гармонія.

Або - свастика Гітлера. Вражаюче страшна по формі. Чорна та картата. Такі ж самі агресивні форми мали й блискавки СС тощо. Звісно що воно асоціювалось з павуками тощо. 

А азовці дивуються - чому це древній знак свастики так сильно не подобається народам. По перше його Гітрер перекодував у знак смерті. Це те ж саме що наліпити знак - МІНИ,з черепом, на автомобіль. 

По друге - все картате та вуглове - не гармонійне. Тому воно ,півсвідомо , визиває відторгнення.

У хижаків ,навіть кігті та дзьоби, чи пазурі з іклами , мають гармонійно - міцну форму. Плавно перетікаючи з хребта на кінцівку ,закінчується міцним пазурем. 

Не знайдете ви і кулі що має квадратну форму. Це все форми підлаштовані під наші земні умови. Під спротив повітря,матеріалу, тяжіння тощо. 

Ми виросли в цій гармонії. Кішка шукає затишне місце ,або спить посеред кімнати коли повнісю довіряє господарю.

Ми, українці, повністю відірвані від законів природи. Не знаємо їх. Запудрені мізки різною хуйнею,символами,знаками тощо. Не розуміючи їх значення та пророду, наслідки,причини тощо. 

Дурню,Бог дарує три спроби. Потіл відвертається. як від зайвого елементу.

Якщо людина некомпетентна,в чомусь, вона завжди відчує якісь негаразди, таємні проблеми,що виникли по ходу дій. Насторожиться. Перемізкує свої дії. Зробить висновки.

Потім вона ,слідуючий шанс використає вже якісніше. На третьому шансі, максимально візьме все що їй подарувала природа,випадок чи розум.

Дурень веде себе інакше. Перший випадок він використає по повній,буде упиватись успіхом що йому не належить. Розслабиться, втратить половину. Почне знов. 

Дурням вірять. Бо вони як діти. Осяйні. Думають що заслужили,що це навіки. Дають їм ще. Повірять бовталу.

Втратить все. Бо висновків не робив. Помилок не вивчав. Жив одним днем.

Третій випадок він не помітить. Бо розчарувався. Побіг кудись знов. За новими враженнями.

Як правило вони спиваються та припиняють жити. НЕЗАЦЕНІЛІ талант.

Розумний навпаки. Починає з мізеру. Багато працює. Отримує результат пізніше але стабільний та заслужений.

Україна -теж саме. Отримала свободу. Поступово все розікрали,пробазікали, стоїмо на порозі повного розпаду.

Зате - Слава Україні!!! Путін хуйлоо!!!

От якби до України,на "референдумі" , перейшов Краснодарський край, я би повірив. А так ,ні. Не вірю. Ні в славу ні в хуйло. Бо наша слава то втрата Криму а путін сидить і потирає руки. 

І хто тут хуйло ,ще треба подивитися. Я не захищаю путіна і не посипаю голову попелом. Всяке буває. І я сам ,теж, лаю росію,росіян та все інше. 

Ми всі мчимось кудись в автомобілях і ніколи не знаємо що нас чекає за рогом. Але. Сівши за кермо, ми маємо дбати самі за себе, якщо попереду прірва, а ми її не помітили чи не знали. То треба хочаб вчасно зупинитися.

Бо потім не буде кому кричати - Прірва - хуйло. Прірві байдуже. То наш клопіт.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma