Enigma Enigma

Интересности

2022-08-17 21:24:53 eye-2 3958   — comment 0

Як підготуватися до лазерної епіляції пахв

Лазерна епіляція пахв — найбільш безболісний і безпечний спосіб видалення небажаного волосся. Під час процедури клієнт відчуває лише незначне поколювання в зоні, що епілюється, а після не залишається подразнення або почервоніння. Шкіра м’яка і гладка на дотик, але лише за умови дотримання правил підготовки та подальшого догляду.

Поради щодо підготовки до процедури

Як і будь-які інші косметологічні маніпуляції, видалення волосся з пахвових западин лазером вимагає дотримання деяких умов перед сеансом:

  • За 2 тижні до процедури необхідно виключити застосування антибіотика тетрацеклінового ряду та фторхінолонових препаратів.
  • За 3 дні до сеансу в зоні епіляції не можна використовувати дезодоранти та інші засоби, які містять спирт.
  • Мінімум за 2 тижні до процедури потрібно відмовитися від будь-якого виду видалення небажаного волосся, крім гоління. Волосяні фолікули не мають піддаватися жодному впливу.
  • Виключити відвідування сауни, пляжу та солярію за 14 днів до сеансу.

Дізнатися заздалегідь, скільки коштує епіляція пахв, запитати в майстра, чи підходить вам особисто цей спосіб епіляції, можна перед записом на процедуру телефоном. Грамотний фахівець має розповісти про всі можливі протипоказання та уточнити, чи немає їх у вас. Обов’язково повідомляйте майстру правдиву інформацію про своє здоров’я, щоб уникнути неприємностей.

Протипоказання для лазерної епіляції пахв

Оскільки лазер має стимулюючий вплив, насамперед процедура заборонена людям з онкологічними захворюваннями та вагітним. Також потрібно з особливою обережністю підійти до епіляції, якщо у вас:

  • цукровий діабет;
  • механічні чи бактеріально-вірусні ушкодження шкіри;
  • гострі інфекційні хвороби.

Існує також кілька інших протипоказань, про які розповість косметолог на консультації. Головне — повідомте йому про всі наявні у вас захворювання і препарати, які ви приймаєте.

Безпека процедури

Саме професіоналізм фахівця відіграє чи не найважливішу роль у тому, щоби лазер для пахв був безпечним. Косметолог визначає інтенсивність та час дії апарату, відповідно до вашого фототипу та структури волосся. Також зверніть увагу й на лазер. Найбільш сучасні варіанти, такі як Pacer One Pro максимально безпечні. Ціна лазерної епіляції пахв вказана в прайсі на сайті. Перейшовши за посиланням на початку тексту, ви зможете дізнатися вартість інших послуг.

 
 
 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma