Enigma Enigma

Oleksandr Tkachuk

2020-01-12 15:46:18 eye-2 2487   — comment 0

Як вибрати дизайн сайту

Вам потрібен сайт, або ж наявний ресурс створювався в десятих роках/нашвидкуруч і потребує глобального оновлення? Чудово, ця стаття для Вас.

 

У вас може бути багато ідей, картинок в голові, або ж взагалі ви не розумієте з чого розпочати – не переживайте, в будь-якому випадку для якісного конкурентного сайту Вам потрібна допомога спеціалістів тому що:

 

1. Веб дизайн має свої особливості та правила, вивчати їх справа трудомістка.

2. Окрім правил дизайну необхідна SEO оптимізація, тобто на Вас чекає ще одна освіта – сео спеціаліст.

3. Необхідно подружитись із photoshop, або figma, або sketch.

4. Якщо оберете шаблонний дизайн – з ним мало шансів пробитись в ТОП, оскільки сайтів із таким же дизайном в мережі може бути більше 10000, але точно не менше 100.

 

 

 

Спочатку структура сайту, потім – дизайн

 

Дуже важливо визначитись із структурними елементами сайту, які будуть категорії,яторінки, які категорії матимуть однаковий дизайн, та що ці категорії об’єднуватиме. Потрібно визначити головну ідею сайту, перекликання із назвою компанії тощо.

 

 

Ніяких застарілих кліше

 

Якщо сайт дитячих розваг – то хмаринки та відео на першому екрані, сайт автотоварів – дівчина, яка ремонтує авто, будівництво – щаслива сім’я на фоні нового будинку. Це усталені кліше, які досить чудово працюють.

Вам щоб запам’ятатись клієнту та вирвати свою нішу потрібно не бути як всі а зробити краще. Краще – це не щоб усі блоки літали, анімація змінювала слайди от-от злітаючи, а викликати зацікавленість у користувача, провести аналогію, яку одразу не здогадаєшся застосувати. До прикладу, дитяча кімната – це не лише розвага та задоволення для дитини, а я безтурботних кілька годин для батьків, які можуть сходити за покупками, в кіно, просто відпочити.

 

 

Тренди веб дизайну 2020

Що сказати дизайнеру щоб він Вас зрозумів

Як перевірити унікальність шаблону та картинок дізнайтесь в статті  https://avalan.studio/ua/article/yak-vibrati-dizajn-sajtu/

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                      

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma