Enigma Enigma

Андрій Литвинов

2020-02-22 18:03:17 eye-2 2554   — comment 1

Як вішати локшину на вуха. Частина 2

Слава Україні - всім тим, хто читає мої нотатки ! Прошу вибачення за те, що довгий час не публікував нічого. Я продовжу свій цикл "як вішати локшину на вуха". Отже, з чого почати, для вас любі земляки.... Новина звичайно може здаватися занадто застарілою проте, я хочу розтавити певні акценти. 

26 грудня 2019 року уряд КНР, тобто Китайської Народної республіки передав Державній службі з надзвичайних ситуацій 52 автомобіля, серед, яких були пожежні автодрабини. Міністр ВС Арсен Аваков написав, що : "це підвищить зданість реагувати ДСНС на надзвичані ситуації". Приблизно десь так він сказав. Начальник ДСНС України Микола Чечоткін теждодав, ще своє. В результаті вони хотіли подякувати уряду КНР за цей подарунок.https://censor.net.ua/ua/photo_news/3167374/kytayi_peredav_dsns_ukrayiny_52_odynytsi_spetsialnoyi_avariyinoryatuvalnoyi_tehniky_avakov_videofotoreportaj  

І це ГАНЬБА. ВЕЛИЧЕЗНА ГАНЬБА держави України та її громадян. По-перше: При владі в КНР, ще з початку 50-х років знаходяться комуністи. Назва правлячої партії - комуністична. Для тих, хто не знає, хто такий Мао Цзе-дун раджу погуглити або ще краще піти в бібліотеку та почати читати. Змінюються очільники КП КНР, не змінюється лише назва та режим. Те, що Китай в плані економіки обігнав Україну - це не тішить, бо економіка - це одне, а авторитарний режим, який раніше знищував своїх співвітчизників мільйонами - це інше. Україна - держава, яка на весь світ заявила, що засуджує злочини комуністичного та нацистських режимів. А тут раптом суперечить всім своїм заявам, та як жебрак, на вокзалі старцює перед комуністами, нехай і  китайськими. А після - слізно дякує за такий "презент". По-друге КНР завжди був союзником Китайською Народно-демократичної республіки - тієї тоталітарної держави на 38 паралелі, та Російської федерації. Вам нагади, хто керує РФ- Московією останні 20 років  та хто окупував на наші етнічні землі ( Крим, Донеччину, Луганщину), хто тримав в заручниках Олега Сєнцова ? Нагадати чи ні ?! До справки сьогоднішній уряд КНР НЕ ЗАСУДИВ злочини, які робив Мао Цзе-дун. Робіть висновки.

По-третє в Україні є підприємства, які здатні зробити доволі якісні машини  на замовлення. Запитайте в них, якщо не вірите. Знайомтесь: "Пост-01". Да, в нас є фірма, яка випустить пожежну автодрабину. http://www.post-01.com.ua/ua/o-nas/ Потрібно лише знайти гроші, для того аби пожежна частина, яка знаходиться за квартал від Вашого будинку мала потрібне оснащення, та могла врятувати вашу дитину з вікна 7-10 поверху, або загасити пожежу квартир у ваших сусідів нижче, на 11 поверху. Гроші знайдуться для кого захочете -  Гончаруків, стефанчуків, порошенків, найємів, авакових, бойків, є для кортежів урядовців чи обласних чиновників, або суддів. Виділять, причому 20-30, або й 100 мільйонів доларів США. На забезпечення пожених та порятунок людей - НЕМА і Не БУДЕ !!! Хіба, що аж поки до влади не прийдуть українські націонаілсти: "АЗОВ", "СВОБОДА", "Правий сектор". А поки... 

Добре, якщо немає бажання замовляти в наших вітчизняних виробників. Знову ж таки - є рішення. Змініть держстандарт про колір та звук сигнальних маяків. Про колір пожежних автомобілів. Це може зробити лише постанова Кабінету міністрів України. Для чого я це пишу ? А ось, після зміни у стандартах, ми, тобто Україна зможемо купляти хай і хоч не зовсім, нову техніку в пожежному департаменті Нью-Йорка, Лос-Анджелеса або Чікаго. В них, машині може  бути 12-15 років, для них вона вже стара. Вони можуть дозволити собі оновити швидше автотранспорт. Щодо київських, або одеських, чи то запорізьких рятувальників - Це вже прорив вперед ! Це можливість гасити  пожежі, рятувати людей на висоті 15-20 ментрів, або розбирати величезні завали, коли будівля раптом зруйнувалася ( згадайте вибух газу в Дніпрі років 10 тому, коли був зруйнований 10поверховий житловий будинок) 

 

Нас же, бозецьки, нам так страшно закупити таку техніку!! Легше у китайських комуністів купити. До слова більшості ,  а саме 70-80 % громадян України начхати на своє життя та життя своїх нащадків!! Поки грім не гуркне, мужик не перехреститься ! В моєму розуміння звучить так: Доки не повториться "11.09.2001 м.Нью-Йорк", не впадуть будинки повні людей, або пасажирський літак не впаде на Майдані Незалежності,  чи не згорить пів-Черкас разом з мером та губернатором Черкасьокї ОДА - ніхто не і почухається!" Всі будуть хвеськатися про одяг Зелєнського в Давосі, Лукашенків, усиків та ковбасу або бігати на поклон до продажної влади!  Я дуже Боюсь, що навіть коли грім гуркне, ніхто не зверне на це належної уваги на те, чому НЕ змогли врятувати або загасити! Або забудуть через день, бо Лєни Зелєнської збільшилися цицьки на 2 розміра, або не будуть поставлені правильно запитання ! Їх не поставлять ні медійники, ні блогери ні навіть слідчі ДСНС! Про те стадо з паспортами громадян України я вже мовчу.. Саме тому я увважаю, що Авакова, його застпуників та зокрема Миколу Чечоткіна, на пару із застпниками-помічниками треба гнати в шиї з таких відповідальних посад, бо бояться поставити питання руба перед КМУ, вибити гроші для своїх господарств! Господарство Чечоткіна - це безпека його підлеглих пожежних, це розвиток пожежно-рятувальної служби на десятки років вперед !

В мене - все. Ставте лайки, підписуйтесь на мій канал !! Буду вдячний за Ваші відгуки та поширення.  Слава Україні !

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma