Enigma Enigma

Сергій Григорович

2020-09-01 09:37:05 eye-2 3871   — comment 19

Як я опинився серед безлічі ідіотів. Частина третя.


Як я опинився серед безлічі ідіотів. Частина третя.
Частина перша тут
Частина друга тут 
    Частина четверта тут

ПО ВСІХ ПОСИЛАННЯХ МОЖНА НЕ ХОДИТИ, ВОНИ ДЛЯ ТИХ ХТО ДУЖЕ ЗАЦІКАВИТЬСЯ АБО ЗАХОЧЕ ПЕРЕВІРИТИ ДАТИ І ФАКТИ

Захотілося зробити маленький літературно-публіцистичний стьоб-експеримент. Тож нехай ця частина буде також фінальною частиною і для публікації "Держава таки позбавила Григоровича одного звання"
https://enigma.ua/articles/derzhava-taki-pozbavila-grigorovicha-odnogo-zvannya

У першій частині ми з'ясували, що є купа людей, котрі призвичаїлися до ідиотизованого світу, вони пристосувалися до життя в ньому. І вся ця глобальна ідіотизація країни є нормальним звичним єдиним уявно-можливим для них середовищем існування.   
У цій частині ми з'ясували, що , окрім того, що нас оточують купи ідіотів і ідіотизмів, ...
ще є і купити ідіотів, котрі усюди повсякденно кричать про справжні і уявні ідіотизми.
І нормальній компетентній людині, щоб донести свою думку до суспільства, спочатку треба записатися в цей хор ідіотів-скандалістів і "звіхнутих пенсіонерів". А потім ще, якимось чудом вискочити з цієї чудової компанії...
Такі правила існування в ідіотизованому суспільстві.

Отак я реально отримав звання "звіхнутий пенсіонер" і "шизофренік-скандаліст".
Зазвичай, люди такого в очі не говорять, але в соціальних мережах у коментах, так, зрозуміло, писали.

Ну от уявіть собі приходить до симпатичної блондинки у державний заклад дєд і каже: "цей закон незаконний, цей збір незаконний, цей наказ міністра - злочинний, це перетворення системи соціального захисту, на систему здирництва і переслідування бідних українців, це кримінальщина" ...

Або от Міністерство охорони здоров'я, профільні інститути, головний санітарний лікар країни,... говорять у квітні, що пройшли пік епідемії ... скоро будемо скасовувати карантин ...

А цей дід дивіться що їм пише 13 Квітня:
"Ланцюжки легко хворих, що навіть не звертаються до лікарні, будуть гуляти сотнями по всій країні ще місяцями. Вони будуть резервуаром для епідемічного спалаху в лічені тижні після кінця вашого "псевдо-карантину".
Ви прийдете до 24 квітня з зубожілим, криміналізованим, розлюченим населенням. І ще декілька разів перенесете дату кінця карантину. Бо в медицині у вас буде тільки збільшуватися бардак, і майже всі лікарі вимушені будуть самоізолюватися аби не стати супер-розповсюдниками.
Це ваш дуркуватий клоунський шлях в нікуди, до краху, до безцільного шкідництва."
https://enigma.ua/articles/koronavirus-epidemiologiya-ochima-bovdura-7-spodivayusya-shcho-bude-dosit-prosto-i-zrozumilo-vsim

Чи тут:
" Носіння таких ізолюючих костюмів з кіно має сенс тільки у випадку: дезінфекція, захід у зону, дезінфекція, вихід з зони небезпеки. Я ж сподіваюся, ви розумієте, що це зовсім НЕ НАШ ВИПАДОК??? А для чого, ви тоді купляли ці костюми? Та ще і вдвічі дорожче ? Щоб увійти в історію "апофеоз безглуздості". Безглузді Санжари, безглуздий карантин, безглузді костюми, ...? А госрезерву-то немає !!!
Чи просто, ті костюми для того, щоб всі були схожі на Пут Ына ? Може ще кожному по батіскафу? По дельтаплану? По тигру? "
https://enigma.ua/articles/koronavirus-epidemiologiya-ochima-bovdura-7-spodivayusya-shcho-bude-dosit-prosto-i-zrozumilo-vsim

Ну добре, з короновірусом час все розставив на свої місця, статті і заяви можна подивитися по датам, результат вже на сьогодні зрозумілий. ДІД НЕ ЗВІХНУТИЙ ! Хтось інший звіхнутий ...

********************************************************************************

А от із "закон незаконний", "перетворили систему соціального захисту населення тему соціальних утисків", історія була складніша і тягнулася майже рік. Засоби масової інформації, журналісти не зробили нічого, державні "експерти" просто підлизували начальство,...

Справа там була у тому що Гройсман ініціював, а Парубій і Порошенко підписали закон про те щоб збирати  внески в пенсійний фонд з людей у яких немає доходу і віддавати їх на пенсії і лікарняні тим у кого є доходи. Коротше, - маячня несусвітна і антинародна, "за багатих проти бідних". З начханням навіть на елементарні норми про неоподатковуваний дохід.

Спочатку були декілька років перепалки у податковій. Віддам належне, вони хоч не законодавці, але не підтримували цей дебілізм по стягненнях.
Загалом то, я скромно спочатку послав приватні повідомлення дійовим особам, Гройсману, Порошенко, Парубію , щоб вони виправили свої дії, реакції - нуль. Все було завчасно, час на виправлення був. Через два тижні я відправив інформацію дружнім суспільним організаціям, реакції - нуль. Потім публічно через соціальні мережі Тільки в коментах від тьоток було "ах ти, "агент кремля", на наших бубочок нападаєш!!!" Хоча я не нападав, а звертався з шаною.
Ще через два тижні я ШИРОКО розіслав інформацію журналістам реакції не було ... Біля сотні журналістів відправив особисто... Зробив і проспамив сторінку у ФБ у червні 2019.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=196859074558430&id=188706608707010&__tn__=-R

Потім вже повезло, інформація якось дійшла, чи "незалежно і пізніше", один професор в парламенті зрозумів про цей законодавчий ідіотизм.
(Гетманцев Данило Олександрович — доктор юридичних наук, професор, таких людей треба заносити на окрему дошку пошани "Людина яка піднялася і не забула про свій народ". Пишу так, бо знаю, що людина у цьому питанні діяла за народ проти власних інтересів. ) 30 вересня 2019р. він вже зареєстрував проект закону.
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?id=&pf3511=66964
Омбудсман України Людмила Денисова в листопаді підключилася.
https://www.facebook.com/denisovaombudsman/posts/3161571103915617?__tn__=H-R

Короче боролися за бідних українців, боролися, ...
Історію можна глянути у Фейсбуці по моїй сторінці "Здирник_1774-viii 30,3"
І ось 13 травня 2020 року парламентом був ухвалений Закон України
"Про внесення змін до Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування" ЩОДО УСУНЕННЯ ДИСКРИМІНАЦІЇ за колом платників".
Я б сказав: "щодо УСУНЕННЯ ДИСКРИМІНАЦІЇ ЗА КОЛОМ НАЙБІДНІШИХ платників".

Отак парламент зняв з мене почесні українські звання : "звіхнутий пенсіонер" і "дєд скандаліст-шизофреник", ... верніше, відповідно, там комусь ці звання передали ...
Виявилося, що я - дуже компетентна людина. Отримав лайки від ключових осіб, ...

Навіть від партії ЄС один раз прийшло більше року тому: "Дякуємо за Ваше звернення. Ми Вам найближчим часом обов'язково відповімо ..." Більше НІЧОГО. Якщо хтось не вірить, - ось:
"Добрий день, пане Сергію!
Дякуємо за Ваше звернення, ми обов’язково розглянемо його та намагатимемося вирішити це питання. Лише разом з вами ми приведемо Україну до НАТО і ЄС!
З повагою, «Європейська Солідарність»"

Засмутило, що без мене ніяк не розраховують привести до НАТО і ЄС, лише зі мною ... 
Примітно, що партія Порошенка у парламенті так і не проголосувала за відміну цієї введеної їми дискримінації бідних українців, ніхто, жоден ...

Ну от, хотів похвалитися що мене лишили почесного державного звання "дурня-шизофреника". А так чую, що вийде, що це я знов ... нападаю на Порошенка...
Ні не нападаю, він тут взагалі - епізодичний персонаж. І я впевнений, що він навіть про цю проблему нічого не знає, просто "підписав закон".

У цій третій частині ми з'ясували, що , окрім того, що країна ідіотизована, нас оточують купи ідіотів і ідіотизмів, можна навіть іноді добитися і отримати якогось державного визнання цього факту.  І питання тут, не стільки у моїх "званнях", а у тому що більшість парламенту голосує за такі дібілізми. Головна тема, все ж таки, про ідіотизацію суспільства, країни.

Далі буде.

Частина перша тут 
У першій частині ми з'ясували, що є купа людей, котрі призвичаїлися до ідиотизованого світу, вони пристосувалися до життя в ньому. І вся ця глобальна ідіотизація країни є нормальним звичним єдиним уявним для них середовищем існування, вони не хочуть і бояться іншого.  Безлічі людей не хочеться це міняти, вони знайшли своє хитре місце у світі ідіотів. Хоча зрозуміло, що країна, суспільство при такому стані речей котиться у пауасію. 
Частина друга тут 
У  другій частині ми з'ясували, що , окрім того, що нас оточують купи ідіотів і ідіотизмів, ... ще є і купити ідіотів, котрі усюди повсякденно кричать про справжні і мнимі ідіотизми.
І нормальній компетентній людині, щоб донести свою думку до суспільства, спочатку треба записатися в цей хор ідіотів-скандалістів і "звіхнутих пенсіонерів". А потім ще, якимось чудом вискочити  з цієї чудової компанії...
Такі правила існування в ідіотизованому суспільстві. 
    Частина четверта тут
"...О коли це особистісно, це здається драматичним! Людина боролася-боролася за незалежність країни все життя, 30 разів святкувала незалежність.... Ходить всіх повчає, здається собі розумною ... А сама навіть приблизно не розуміє, що це поняття "державна незалежність" означає, гірше дитини. Погоджуюсь, - драматично, трагічно сприймається. Глупуватий фарс. Але це - мєлка незначна дурня у порівнянні з тим, що..."

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma