Enigma Enigma

Oleksandr Tkachuk

2020-01-11 23:33:24 eye-2 2474   — comment 0

Як заробити в інтернеті

Як заробити в інтернеті

Заробіток в інтернеті цікавить чи не кожного користувача. Мережа кишить різними пропозиціями щодо заробітку, проте наскільки це дієво та взагалі можливо.

 

Заробіток з розгадування капчі


Існує багато сервісів. які пропонують матеріальну винагороду за розгадування капчі, реєстрацію на форумах тощо. Такі сервіси дійсно виплачують кошти, але сума, яку можна виручити за подібні дії невелика, ви ризикуєте потратити багато часу не досягнувши при цьому достатньої матеріальної винагороди. Якщо перейти в цифри, - вартість однієї розгаданої капчі становить близько 20-70 копійок. Тому не слід розглядати вказані дії як джерело доходів.

 

Майнинг біткоінів (інших криптовалют) на онлайн фермах

Якщо ви майните криптовалюти на онлайн ресурсах,  - у 90% випадків ви не зможете вивести зароблені кошти. Справа в тому, що такі платформи працюють за принципом MMM, - хто зареєструвався першим, або ж зареєстрував велику кількість рефералів можливо залишиться в плюсі, в решті випадків це марна трата часу Платформи із серверного майнингу живуть зовсім не довго створюють умови, за яких необхідно докупляти потужності майнингу, репостити інформацію про платформу, а коли справа доходить до виведення криптовалют - виявляється, що виведення можливе лише при наборі значної суми в криптовалюті, форма за'явки не працює, або ж зависає саме виведення розтягується на кілька днів-тижнів. 

 

Проставляння лайків та коментарів

Вищим в ієрархії заробітку є проставляння коментарів на форумах та добавляння лайків. Вказана діяльність однозначно оплачується вище, але одноманітність та рутинність дуже швидко набридне. Окрім того, заробити більше 1-3$ за годину Вам наврят вдасця. Вже не говорячи про ризики не отримати обіцяні кошти пропрацювавши кілька тижнів.

 

Ведення сторінок у соціальних мережах
Хорошим варіантом онлайн заробітку є ведення сторінок у соціальних мережах. Тут ціни можуть дуже коливатись. На біржах фрілансерів можна побачити як зовсім смішні суми так і пристойні. Але не слід обмежуватися онлайн платформами можна спробувати запропонувати свої послуги компаніям та приватним особам. Не бійтесь відмови, йдіть сміливо в перед.

Ю-туб канали
Один із найбезпечніших способів заробітку, проте зайняти свою нішу досить важко, особливо, якщо розвитком каналів та зйомкою відео займатись не в команді. Знайдіть однодумців, придумайте тему, подайте її так як це не робили до вас, додайте сторінки у соціальних мережах та репостьте відео на власних сторінках – успіх вам гарантовано. Головне терпіння і наполегливість.

Копірайтинг
Чудовий метод заробітку онлайн – копірайтинг. Написання текстів не тільки є постійним джерелом заробітку, а й значно розширює світогляд, відточує навички та розкриває нові горизонти. Великий плюс – віддалена робота. У вас є можливість стати копірайтером для конкретного корпоративного сайт чи піар агентва та не переживати за оплату коштів. Не бійтесь перекладати тексти на інші мови, це дієвий метод покращити свої знання іноземних мов. Також, не забувайте про якість текстів, скопійовані тексти у інших порталів не покращать Ваше портфоліо. Вартість текстів варіюється від 15 грн до 200 грн за 1000 символів. Все залежить від якості тексту та специфічності тематик.
 

Розкрутка сторінок та груп у соціальних мережах

Якщо ви маєте можливість працювати на перспективу – можете розвивати групи та сторінки у соціальних мережах. Групи які налічують більше 100000 коштують від 4000$. Правда, набрати таку кількість користувачів не просто, проте після розкрутки першої групи інші розкручувати буде простіше.

Ведення блогу

Тематичні блоги досить популярні, якщо ви зможете втримати користувачів – є великий шанс досягти успіху за рахунок реклами в Google Adsense. Проте заробіток може бути не таким великим як сподіваєтесь. В середньому один клік коштує 3-12 центів. З однієї тисячі відвідувачів назбирується від 10 до 100 кліків (залежить від якості контенту, розстановки рекламних блоків, тематики статей). Блоги, спрямовані на закордонну аудиторію приносять більше прибутку, в країнах східної Європи кожна тисяча кліків приносить 10-100$. Така велика різниця спричинена переповненням ринку дешевими рекламними блоками та політикою Google щодо розміщення реклами незалежно від її вартості. Відсіювання дешевих рекламних блоків забирає багато часу та являється трудомістким процесом.

Заповняйте онлайн опитування та тести

Метод, який більше підходить для роботи на кілька вечорів, проте також непогано оплачується якщо ви володієте англійською. Онлай опитування вище оплачуються за кордоном, вітчизняні фірми не володіють достатніми бюджетами. Постійним такий заробіток важко назвати оскільки опитування швидко набриднуть та ви не зможете підходити за критеріями під цільову аудиторію.

Загалом, способів заробітку онлайн дуже багато. Проте, є блогери, які після запису 20 відео залишили задумане, є копірайтери, від послуг яких відмовляються видавництва. Головне, до кожної роботи відноситись відповідально та наполегливо. 
Звертайтесь до нас за консультацією та слідкуйте за вакансіями https://avalan.studio/ua

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma