Enigma Enigma

BlackPR

2022-01-14 13:44:06 eye-2 4456   — comment 2

Якщо не масові розстріли - то масові репресії

 

 

Перша Світова війна почалася з Сербії. Друга Світова війна почалася з Польщі. Третя Світова почнеться з України. Ми для цбого маємо все – агресивного безбашенного сусіда, що мріє про світове панування; дебілів при владі, яких обрала більшість з населення, яка прагне Великої Халяви (назвіть їх хоч совкодрочерами, хоч ЗЕбілами – різниці між двома термінами майже не існує).

Інфантильність, совок, розумова обмеженість при повному небажанні логічно мислити (чи то при невмінні цього) – ось запорука для  агресора. Агресор приходить тоді, коли суспільство є розмежованим на ненавидячі одне одного політичні прошарки. На жаль, в Україні виявилася більшість населення, якому пох (нема різниці), яким буде наступне життя для них самих та їхніх виблядків. І до цього вони схиляють всіх, хто не вважає своєю тезою «акакаяразніца».

Мені особисто глибоко плювати на тих уїбанів, яким нема різниці -  хай забираються зі своїми виблядкимаи за Полярне коло і там відчувають процес пізнання різничності існування. Але мені не пох моє життя. Саме тому мене не лякають «схвильовані» зойки переляканих чи проплачених істот на кшталт «Путін нападе!» Якщо хтось помітив, Путін на нас напав вісім років тому. Тому не хвилюємось щодо цього, а готуймось відбити чергову навалу. І тепер буде чудово видно тих, хто пєтушився відносно «от коли путін прийде в моє місто, я повстану та навалю окупантові». Ця хуїта першою здрисне. І буде плакатись біженцем по за кордонах. Мене взагалі дивували ті «біженці» - здоровенні чолов’яги, які тікають від ворога, коли країна у небезпеці. Не подобається уряд? – після перемоги можете висунути своїх кандидатів. Не подобається суспільний устрій? – після перемоги є шанс змінити його. Тож якого хєра вам потрібно? Сидіти на жопі, сумно скиглячи про втрати? Чи півнікувати, а потім не менш хоробро забрати до дупи язика та здриснути за кордон?

Я не розумію – чому у нас вільно діють агенти країни-агресора. Будь яка цивілізована країна позбавилася їх тим чи іншим засобом. Уявіть собі – срашка отримує кілька мілліонів своїх «саатєчєствєнніков» та хохлячи рила, що виступають за «русскій мір». Депортація ватанів – це необхідність. Хай у срашки болить голова. Я не можу зрозуміти – ЧОМУ ми не зробили це вісім років тому, чому це продовжується досі. Чому не прикрашають своїми тушками київські каштани ті, хто винен за вбитих на Майдані – але навпроти, вони займають зараз посади, відсижують свої дупи у Верховній Раді та іншим теплих, комфортних та хлібних місцях?

Я багато чого не розумію. Але я розумію одне – ЗРАДНИКІВ – НА ПАЛЮ! І доки зрадники не займуть ці місця, гідні їх, нічого в нас не виходитиме доброго – але лишень говно. як приклад -–хіба поперлося би до влади ЗЕ, якби каломойша, медведчук, ахмєтов та інша сволота сиділи би по палях чи сумно гойдалися б по ліхтарях? Певно, що ні.

Громадяни, будьте пильні. Пам’ятайте всіх, хто агітував за зрадників. Ліхтарів в країні вистачить. Бо я - за традиційну люстрацію.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma