Enigma Enigma

dvornik_patriot

2019-11-13 05:34:51 eye-2 103   — comment 1

З коменту до допису-

пана Туки, якого я поважаю. але тут він не правий. Щось він вдарився в конспірологію. Я вважаю інакше.

І додам. Від Мінська відмовлятися не треба. Це таки , величезний обсяг роботи та механізм стримування кремля.

Але й виконувати його не потрібно. Треба саботувати. Гібридно,так гібридно.

Говоримо одне а подразумєваєм інше. Робимо третє. Секретно. Щоб ніхто не здогадався.

А , от, наприклад,Захід "здогадається" , що ми йому і кремлю морочимо голову. Що тоді?

Та нічого! В нашіх олігархів, а це їхня країна, судячи -до чого вони її довели, бо - можуть втратити все, в разі дестабілізації України з середини, бо коли путін "віддасть" Донбас - Донбас прийде до усіх, такий величезний досвід морочити усім голови що в них інакше і не вийде. 

Вони морочать голови усім і завжди. Народу, Заходу, Сходу, навіть собі, коли самі себе обкрадають та брешуть.

Тому з гібридністю прийняття рішень, в олігархів(а влада їхня) проблем рне буде. Буде тиха заморозка. 

А те що ми спостерігаємо зараз то є , саме те що я і кажу- імітація бурних дій. Проте, надіюсь, що вони не ідіоти щоб впустити козла в огород та власними руками все віддати кремлю.

 

Тепер ,власне - комент.

------------------------

На замороження конфлікту - путин піде сам. Бо в нього інакше просто не виходить. Всі попередні конфлікти ,закінчцвались саме - заморозкою. Тут цікавіще інше.

В разі "вживлення" , в Україну - Діри, ми ризикуємо мати , в собі, всі прєлєсті - русского міра , прямо всередині. А це означає - пустити козла в огород. І почнеться експеримент ,до цього ще не виданний. Бо антагоністи, всередині почнуть мочити одне одного всередині. Наприклад - як зробити пропускну систему? Щоб не їздили мститись одне до одного? І - навіщо її створювати? Це буде означати що українська влада , руками силовиків, сама , виловить - українських добровольців і посадить їх до в'язниці. Але і це їх не врятує. Їх будуть вбивати російські агенти,поки не почнуться бунти. Можливо .спеціально, спровоковані.

Далі, ще цікавіще. Цей експеримент, можливо, буде проведений , вперше. Заходом. Над українцями. З якими результатами виходив , Захід, з країн Близького Сходу, ми бачили і бачимо зараз. Тому, можна цілком, прогнозовано сказати слідуюче. В нас почнеться Афганістан. Дира буде перекидати всередину нові й нові банди "ополченців" та російських добровольців, а Захід, буде допомогати нам чим зможе. Тобто - аналог Афганістану 80 - тих. Де СРСР , воював з Заходом - руками та на тілі афганців.

Проте, давайте пофантазуємо. Наприклад, Захід, вже "поднаторел" в справах гібридної війни і , умовно, перейде в наступ. Вмовить путіна - віддати ЛДНР, а сам , змовницьки, почне вимагати від влади України, розпочати чистки , всередині, всіх небезпечних елементів, які можуть потрапляти в Україну(це якщо - росія віддасть наказ, вивести два армійські корпуси та не залишить (хо-хо!) ніяких закладок та агентур) , що почнеться тоді? Тоді почнеться - те що і мало б розпочатися.

А саме. Почнеться переслідування та розслідування справ, які мають бути - тисячами, йти в військову прокуратуру, адже - це перемога України! Путін здався! Він віддав окуповану землю, розкаявся та відступив. Питання - з ким це все буде робитися? З нашою владою? Чим відповість кремль на такі чистки? А без них не можна. Тут або ти або -тебе. Помирити розлючений народ, наврядчи вдасться. Вкинути сірника -можуть в любу хвилину. Ополченці можуть підняти голову де завгодно.

Там де зараз вони мовчать. Це буде підпілля , смачно годоване кремлем. Воно і зараз існує. Просто в спячому вигляді. Так що "не стрелять" не вийде. Але , зараз, воно - зовнішнє. А може стати - внутрішнім. Бо кремлю ,головне, не повернення Донбасу - Україні, а - дестабілізація України, як фактор впливу. І цю дестабілізацію він проводить і буде проводити. Поки свого не доб'ється. Тому , "заморозка" , Славка, то не його заморозка, як ідеї. Не треба тут конспірології. Це логічний плин справ. Це путінська заморозка. І на неї треба молитися. Щоб не розморозили.

-------------------

Закінчити хочу одним правилом бариг. Деньги любят тишину. Повернення ЛДНР, в Україну, тишу відмінять.

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma