Enigma Enigma

Владимир Басов

2021-10-26 11:38:59 eye-2 4248   — comment 2

З рубрики: Як там в ерефії?

Країна-біда продовжує «тішити» українських патріотів.

В ерефії вперше з початку пандемії від коронавірусу за добу померло понад 1100 людей, вибухнув газ у будинку в Набережних Човнах, у Хабаровську на лікарню впав будівельний кран, у Петербурзі зайнялася лабораторія електротехнічного університету і зникла актриса Світлана Світлична...., а тим часом у Геленджику відшмагали нового отамана.

Мокшан також застерегли від споживання знежиреної молочки: «Харчові добавки».

А влада ерефії скаржиться, що немає ажіотажного попиту на відпочинок у Криму на тривалі вихідні.

Середній розмір споживчого кредиту в Росії за рік зріс на 27,7%, а ще в ерефії розмірковують про зростання цін після підвищення ЦБ ключової ставки до 7,5%.

Ну, і на ринку російського держборгу спалахнув сигнал тривоги для економіки. Обвальне падіння цін облігацій федеральної позики, яке почалося в п'ятницю і продовжилося в понеділок, призвело до того, що крива прибутковості держпаперів стала інвертованою: ставки по ОФЗ з короткими термінами перевищили ставки за довгі вперше за 7 років.

Зазначу, що 26 жовтня 1581 - день приєднання Сибіру до Росії. За радянських часів цю дату перестали відзначати – влада боялася сепаратизму.

А ми пам'ятаємо і найстрашніший теракт із життя Москви, який сьогодні виявився не те що на узбіччі, а навіть десь за нею. Говорити про захоплених у заручники 916 глядачів мюзиклу «Норд-Ост» у Росії не прийнято. На 15-річчя трагедії не приїхав ніхто з путінських...

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma