Enigma Enigma

dvornik_patriot

2020-01-08 05:44:50 eye-2 190   — comment 9

запам'ятайте - 2

(додано коментарі) Одну річ. Розібратись хто свій а хто чужий дуже важко. Особливо при такому коварному ворогу як росія.

Тому краще трохи бути упередженим ніж розслабленим. До речі. Про "своїх".

Ми всі беремо приклад з США та їх політичної системи. Тому слід придивитися до такого явища як - внутрішня конкуренція ,в партійних лавах,праймерізу тощо. Саме - ЛЕГАЛЬНА внутрішня конкуренція,самокритика тощо, робить партію сильною.

Потім ці партії конкурують -між собою,теж створюючи жорстку конструкцію,всередині країни. Така країна не має ні табу ні друзів. Вона сильна та потужна. Тому і перемагає. Що нема ні чужих ні своїх. Є - інтереси держави, Конституція, Закон.

Саме тому росія напала на нас -ні з ким не радячись ,ні з народом ні з партіями. Саме тому - Україна програє - бо нема ні внутрішньої(політичної) конкуреніції ні зовнішньої. Ні партійних систем. А є лишень кланові та олігархічні міждусобойчики та злиття влади,бізнесу,криміналу,опозиції - проти інтересів власного народу та країни. І вас з Новим Роком.

---------------------

Добавлю. Саме тому - СРСР рухнув бо всі дивились на вождя,що він їм скаже. Горбі сказав - хватить ,значить -хватить. 

Саме тому - ми ніколи не виберемося з болота руїни бо нарід не розуміє що відбувається. Саме по причині -самооглуплення ,власними думками та думками партійних лідерів,які в нас мігрують як мігрень в голові,то з одної партії то в другу,імітуючи західну систему.

Ми - самооглуплюємося як - самоотруюються люди які живуть у власних екскрементах. Не розуміючи що треба -кількість перетворювати на якість. Тобто - викинути усе наносне,з голови, провітрить голови та почати думати конструктивно.

Самоотруєння ,в медицині, називається - сепсисом. Це друга стадія хвороби ,після гангрени. Така людина вмирає. 

Врятує тільки -переливання крові. 

Нас отруювали усі тридцять років. Різними політичними проектами. Різного походження. Особливо -російського розливу. Били і західні. 

Наш організм невзмозі чинити супротив проти інфекцій. Бо імунна система втратила здатність самоідентифікації та гризе сама себе. Назва хвороби - аутоімунне захворювання - алегрія.

А сталося це через надмірний вплив росії на нас. Так званою - системою "шум",якою і ми зловживаємо,всередині. Це коли створюється галас -за ради -знівелювати якусь подію. Проте ми забуваємо що в цьому срачі -тоне Україна. На радість "друзів."

Отже. Вийшла путанина. Коли - внутрішньопартійна конкуренція та зовнішня,підміняються -нищівною атакою на свого опонента - нищачи Закон, Конституцію тощо.

Потім йдуть торги. Влада зливається з опозицією коли впіймає "на гарячому" ,когось ,за порушення закону. 

Прикладів тому безліч. Кому цікаво. Самий яскравий це приклад з партією Ляшка, де впівмали на гарячому Мусійчука. Помурижили та і відпустили. Бо - змовились.

Саме тому в нас процвітає політична та державна корупція .коли на службу беруть людей "з душком" щоб тримати його за яйця. Така система НЕ МОЖЕ самоочищуватись бо гнилі УСІ. Вона може тільки гнити,зсередини ,зовні виглядаючи здоровою. 

Тому - не бійтесь самокритики, не заплющуйте очі на власних лідерів,не входьте з ними в змову, щоб самоочищуватись та працювати на країну а не на політичні банди. 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma