Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2019-12-08 08:24:13 eye-2 5154   — comment 1

Зеленський вбиває українців заради свого бажання подивитись в очі Путіну

Сьогодні пресс-центр ООС повідомив про загибель військовослужбовця ЗСУ внаслідок обстрілів російськими окупантами нашої землі. Ще троє були поранені.

Я міг зрозуміти Зеленського-коміка, який був типовим представником тих, хто "внє палітікі", що заробляли гроші  у РФ під час війни. Промитий мізок брехливою інформацією від росіян - тому не дивно було чути від нього різноманітну маячню. Але я не можу зрозуміти Зеленського-президента, який має доступ до реальних даних у країні, та тем не менш, чомусь він більше ніж за півроку на посаді не може зрозуміти хто не хоче і не буде припиняти свою агресію. Чому Зеленський нам розказує, що хоче подивитись в очі Путіну? Там що, зненацька з'явиться бажання припинити агресію? Шість років до сьогодні не з'являлось, а тут бац - побачив Зеленського - і Путін  одразу ж передумав продовжувати російську окупацію Донбасу та Криму? Нас за дурнів тримають? А між тим, заради свого особистого бажання Зеленський продовжує вбивати наших воїнів. Тому що брехня, накази та заборони Зеленського Генштабу приводять саме до цього. Саме тому я закликаю вийти сьогодні на Майдан та до Банкової.

Фронт за 7 грудня:

7 грудня збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції Об'єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.
В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" російські окупаційні війська здійснили 4 обстріли:
поблизу Новоселівки Другої – з мінометів калібру 82 мм та ручних протитанкових гранатометів;
біля Широкиного – з РПГ та стрілецької зброї;
двічі неподалік Павлополя – з СПГ та великокаліберних кулеметів.
В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ" зафіксовано 6 ворожих обстрілів:
біля Майорська – з мінометів калібру 82 мм;
двічі неподалік Новолуганського – з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї;
у районі Золотого – з РПГ, автоматичних гранатометів та стрілецької зброї;
поблизу Залізного і Луганського – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно.
Вчора, 7 грудня, під час обстрілів загинув один військовослужбовець Об’єднаних сил, ще два наших захисники отримали поранення, а один – бойову травму.
З початку цієї доби російські окупаційні війська один раз обстрілювали наші позиції. Неподалік Мар'їнки ворог вів вогонь з РПГ, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Втрат з нашого боку немає.

 

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma