Enigma Enigma

Катерина Яресько

2019-04-10 09:58:29 eye-2 6280   — comment 1

Заява від команди проекту SeaKrime

Ми припинили працювати над нашим проектом SeaKrime. До нас продовжують надходити запити від державних та правоохоронних органів. Відповіді на них будуть надані тільки після закінчення виборів, і за умови, якщо переможе чинний Президент.

В іншому випадку ми не бачимо перспектив, тому що вважаємо, що голограму на найвищу державну посаду просувають з метою ухилення країни-агресора від відповідальності перед Україною, її громадянами. Після підведення підсумків виборів ми будемо приймати рішення про напрями подальшої роботи, і це за будь-якого результату виборів, тому що необхідно провести певне переформатування. 

Всіх працівників спецслужб, правоохоронних та військових органів, хто не висловив свою позицію та не зробив всього задля захисту нашої держави від цієї небезпечної ситуації, в якій ми бачимо ознаки державного заколоту, ми вважаємо зрадниками, контактувати з ними закінчуємо.

Наявна ситуація потребує її дослідження та переосмислення нашої роботи, тож будемо думати.

Написано від імені групи, яка працювала над фіксацією незаконних судозаходів в порти окупованого Криму та інформаційною протидією окупантам.

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma