Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2020-05-27 10:47:57 eye-2 3406   — comment 2

Здоровий міністр у справах ветеранів від Зеленського незаконно отримав 525 500 грн. допомоги за інвалідністю

Генерал Сергій Бессараб, якого Зеленський поставив керувати міністерством у справах ветеранів, першою справою на посту зробив собі довідку про інвалідність першої групи та отримав з бюджету максимальну виплату по цій статті - 525 500 гривень.

Ну а чим ще може займатись людина Зеленського, якщо отримує омріяну посаду - справою для якої його призначено, чи що?

24 травня Бессараб задекларував дохід – одноразову грошову допомогу відповідно до постанови КМУ у розмірі 525 тисяч 500 гривень від Київського міського військового комісаріату, про це зазначено у його декларації.

Але перша група - це майже непрацездатність, а відомо, що Бессараб ніколи не мав військових поранень на фронті, і вочевидь, не втратив працездатність, адже станом на сьогодні очолює Міністерство ветеранів. Більш того, всім хто служив у ЗСУ відомо, що генерал Бессараб це та людина, яка, наприклад, різала нагородні папери на справжніх захисників ДАПу. І люди, яки ризикували здоров'ям та життям захищаючи Донецький аеропорт не отримували заслуженого визнання від держави. ДО того ж, неодноразово відомі випадки коли цей штабний генерал залишав без боєприпасів військові частини, що тримали оборону фронту, бо бач, йому не подобалось що наші відкривали вогонь у відповідь на обстріли російських окупантів. Ось таки кадри до душі Зеленському, а раз така справа - то чому не урвати собі грошенят з бюджету, подумав наш "бойовий" генерал Сірьожа Бессараб...
 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma