Enigma Enigma

Alex Tkach

2019-12-12 23:15:00 eye-2 551   — comment 4

Здрастуйте, ми ваші родичі

Фільм "Донецьк". Я дивлюся не на те, про що розповідають, а на типажі людей, що з'являються в кадрі. Українських типажів майже не лишилося в Донецьку: московити та якісь неймовірні гібриди. За п'ять років Московія кардинально змінила етнічний склад населення окупованих територій.

Як вам таке інтерв'ю?
– До войны сколько было роз в Донецке? Больше или меньше, чем сейчас?
– Я не помню как было до войны, – відповів чоловік років сорока чи понад.
"Не помнит", бо й не знав. Приїхав під час війни й оселився в чужій квартирі. Десь так. Не він, так інші такі, що "не помнят".

Агов, зеленосранці капустоголові! Ви кого повертати в Україну зібралися? Громадян Московії? Тих, хто поселилися в чужих квартирах? Або зрадників, які стали вже громадянами країни-окупанта? Хай там як, але їх "паспорти" раз і назавжди надруковані на їх вилицюватих обличчях, на їх непропорційної будови тілах. Московити, буряти, киргизи, ще чорт знає які народності Московитської імперії та їх дивовижні гібриди – така наразі переважна частина населення Донецька.

В сотні раз дешевше буде переселити залишки наших на все готове "під ключ" на вільну Україну, ніж забезпечувати казкове життя окупантам і зрадникам. Своїх переселити, а після того все, що там залишиться нашого, – це тільки наша земля і майно, і ми свого не віддамо. А ви, московити, буряти, киргизи та всякі гібриди, шукайте своїх родичів на безкраїх просторах Московитської імперії. Ми – не ваші родичі.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma