Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2021-06-15 16:49:20 eye-2 3295   — comment 0

Зеленський хоче "особливий" суд для "боротьби" з олігархами

Про це заявив  народний депутат від партії Зеленського Андрій Костін: "В Україні можуть створити спеціальний суд для боротьби з олігархами". Представник партії Зеленського допускає появу такого законопроекту в пакеті законів про деолагірхізаціі.

Але є маленьке "але" - Конституція України, стаття 125, прямо та недвозначно ЗАБОРОНЯЄ створення БУДЬ-ЯКИХ  "надзвичайних" та "особливих". Хочу зазначити, що цей депутат Зеленського є цілим ГОЛОВОЮ парламентського Комітету з питань правової політики. І ця людина не соромлячись говорить про пряме порушення Конституції??Хоча, ближче до правди є те, що він ТУПО не знає про цю статтю. Адже "професіоналізм", вірніше повна його відсутність, депутатів Зеленського вже добре відомий українцям. Адже бовдури Зеленського ніяк не можуть посадити клятого Порошенко, ніяк не можуть зліпити фальшиву справу - всі вони тупо розвалюються у судах. Значить треба створити "спеціальний" суд, який підпишеться під будь-яким лайном проти опозиції Зеленського та залюбки накрапає вирок на замовлення.

До речі цей Костін - професійний адвокат. Я так розумію, він з тих адвокатів, всі вміння яких було зведено до вміння "занести" кому треба. Бо не знати таких елементарних речей, можуть себе тільки люди Зеленського на ключових посадах,бо там не професійність треба - а собача вірність.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma