Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2021-10-27 12:58:33 eye-2 3655   — comment 0

Зеленський не хоче вводити повну заборону на концерти російських артистів - відповідь на петицію

Зеленський фактично відмовився підтримати повну заборону на концертну діяльність артистів з країни окупанта та агресора. У відповіді на петицію, що ініціював український продюсер Ігор Кондратюк Зеленський багато понаписував про те, що спихає це питання на Кабмін, СБУ, РНБО, аби тільки не брати на себе відповідальність за результат. 

В підсумку ми читаємо бла-бла-бла, але ніякої підтримки цієї заборони не бачимо. Лише вода та "вивчення ситуації та бла-бла-бла". «Мною надіслано петицію Прем’єр-міністрові України Д.Шмигалю, Секретарю Ради національної безпеки і оборони України О.Данілову та Голові Служби безпеки України І.Баканову з проханням доручити відповідно до компетенції опрацювати внесені пропозиції, проаналізувати стан дотримання вимог відповідного законодавства, зокрема Закону України «Про гастрольні заходи в Україні» в частині проведення гастрольних заходів, учасниками яких є громадяни держави-агресора, опрацювати питання щодо удосконалення системи їх організації та проведення, посилення відповідальності за порушення вимог вказаного Закону», - зазначив Зеленський. 

Чому Зеленський діє саме так - думайте самі. Можливо, боїться що окупанти заборонять заробляти йому на своїх фільмах та серіалах у РФ? І тоді мільйоні доларів не потраплять до його офшорів - а таке Зеленський допустити не може.

====================

Віддячити мені за текст дуже просто - криптовалютою SSLX від Sl8.

Що таке соцмережа Sl8:

Стаття на АIN 

Пост українською https://bit.ly/3Ao2m1K

Пост російською https://bit.ly/3i4u6l1

Як активувати криптогаманець Sl8 https://bit.ly/39oQikJ

Інвайт для реєстрації a1yN7z

https://sl8.online/invite/a1yN7z

Мій нік у Слейт skyokey

 

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma