Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2021-12-16 06:00:32 eye-2 3462   — comment 0

Зеленський незаконно наказав охороняти СБУ свою помічницю з Кварталу та її чоловіка Гогішвілі

Журналісти з'ясували, що особисту помічницю Зеленського ще з часів "Кварталу" Марію Левченко та її чоловіка колишнього заступника міністра МВС Гогішвілі незаконно охороняє спецпідрозділ СБУ. Нагадаю,це ця сама Левченко Любителька Путіна - особистий помічник Зеленського, що нелегально присутня на всіх секретних зустрічах в ОП

Згідно з законами України, немає ніяких підстав надавати охорону такого рівня особистим холуям Зеленського. Окрім, звісно істеричних забаганок людини, що цілком серйозно думає що вона "найвеличніший лідер сучасності". 

Під час нещодавнього засідання фракції «Слуги народу» журналістам вдалося зафільмувати броньований автомобіль, на якому до КВЦ «Парковий» приїжджала жінка, схожа на сестру подружжя Гогілашвілі, і, ймовірно, син скандального екс-посадовця.Виїхали жінка та дитина на Mazda 3, зареєстрованою на Марію Левченко – помічницю президента Володимира Зеленського та, ймовірно, матір хлопчика.

Номери броньованого Chevrolet Suburban закріплені за Volkswagen Transporter – партія таких у 2019 році надійшла на баланс СБУ. А у чоловіка, який виходив з машини перед дитиною, співрозмовники журналістів у правоохоронних органах дізналися співробітника «Альфи».

Журналісти направили запит до Служби безпеки України, в якому спробували дізнатися, чи надавалася ця машина в користування сім'ї Гогілашвілі. СБУ відмовилась відповідати. Тому що, звісно, вони прекрасно розуміють що порушують закони України. 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma