Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2020-02-15 14:13:02 eye-2 3701   — comment 3

Зеленський починає масову здачу української землі окупантам - секторальний відступ ЗСУ на Донбасі

Ну ось панове, і наслідки таємної зустрічі Зеленського та Патрушева в Омані.

Після того, як за вимогою росіян комік поставив російського агента Єрмака головою ОПУ, на Мюнхенський безпековий конференції, зразу після розмови з Путіним, Зеленський заявив що він ініціює масштабний відступ ЗСУ на Донбасі. Тобто, попри те, що притомні офіцери багато разів доповідали про те, що так зване "розведення" не працює, що ворог займає наші позиції, підтягує важку артилерію та посилює обстріли у районах "розведення". Попри те, що незважаючи на "розведення" у січні 2020 загинуло у три!! рази більше бійців чим у січні 2019, комік все одно вирішив виконувати вимогу Путіна. Про що і заявив в Мюнхені, зразу після того, як Петро Порошенко не допустив реалізації плану А москалів - так званий план "12 кроків".

Ви тальки подумайте - масовий відступ ЗСУ га Донбасі, після загадкової "верифікації" від ОБСЄ. Яку таку верифікацію може зробити ОБСЄ де 41!! росіянин і ні одного!!! українця? Пруф Серед спостерігачів ОБСЄ на Донбасі стало більше росіян. В їх звітах помітили маніпуляції Будь-який адекватній людині буде зрозуміло, що там "наверифікує" така місія ОБСЄ. Але коміка це не хвилює. Його взагалі доля України не хвилює, судячи по діям, адже у коміка, як він сам сказав просто "немає часу щоб думати стратегічно". Я би додав  просто немає бажання думати взагалі....

Крім цього, остаточна капітуляція України закріплюється коміком  через сприяння окупантам у проведенні виборів: «Українська сторона згодна на спільний контроль кордону з представниками ОБСЄ та ОРДЛО для проведення місцевих виборів на Донбасі. Про це заявив президент Володимир Зеленський.«Я думаю, що у нас є можливість дотиснути, щоб там були як українці, так і представники тимчасово окупованих територій, так і ОБСЄ», - сказав він »

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma