Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2019-12-02 13:44:59 eye-2 23149   — comment 3

Зеленський та бажання Путіна - комік звільняє керівництво Нафтогазу, що загнало у борги Газпром

Ну що шановні, комік продовжує повзати на колінах перед окупантами. Одне з найпалких бажань Путіна було знищення  керівництва Нафтогазу, що завдали нищівної поразки путінскому Газпрому.Завдяки зусиллям Коболева та його команди Газпром втратив юридичне право стягнути з України на свою користь більше ніж 50 млрд доларів по контракту Путіна-Тимошенко. Газпром сьогодні винен Україні більше 2,6 млрд доларів за рішенням Стокгольмського арбітражу, а також ми на шляху виграшу за позовами Натфогазу ще 12 млрд. доларів.

Природньо, що Путін у відчаї та сказився. Але при Порошенко він був безсилий щось вдіяти, тому що політика п'ятого Президента України була чіткою та послідовною - вжарити кацапів по всім фронтам. Енергетична безпека була пріоритетом і ця мета була досягнута.

Але комік не в змозі зрозуміти очевидних речей і тому його ляльководи Коломойський та Путін легко досягають своєї мети - міністр Зеленського  заявив, що політичне рішення про зміну керівництва Нафтогаза та Укренерго прийняте. А це означає кінець українській енергонезалежності від окупантів, одної з головних умов нашої незалежності взагалі. "Ми припинил повноваження голови "Енергоатому", це велике кадрове рішення. Разом з тим, можемо говорити, що було прийнято політичне рішення про зміну керівництва і початок конкурсів на всіх стратегічних компаніях. Це не є питання однієї компанії чи взаємовідносин між міністром та керівниками окремих компаній", - заявив Оржель.Він підтвердив, що зміни відбудуться і у керівництві Нафтогазу та Укренерго. 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma