Enigma Enigma

Укроп Укропченко

2020-08-05 12:38:32 eye-2 3525   — comment 0

Зеленський прогнувся під шантаж судді Вовка з ОАСК

Рік тому країну сколихнули "плівки Вовка" – кричущі докази корупції в Окружному адмінсуді міста Києва судовій системи в цілому.

Через рік історія повторилася в новому масштабі – цього разу на "плівках Вовка – 2" звучать докази і корупції, і захоплення влади, і, за свідченням самих суддів, їхньої політичної проституції.

З-поміж інших крилатою стала фраза з першої серії плівок – "уже середа, а позову нема". Це була частина схеми, в якій підкотнрольний суддям ОАСК адвокат мав закинути позов, яким би вони потім шантажували владу.

Через рік історія знову повторилася – до ОАСК надійшов позов, причому цього разу – щодо анулювання свідоцтва партії "Слуга народу".

В такий спосіб судді ОАСК ніби кажуть Зеленському: спробуєш щось зробити що нам не подобається – анулюємо тобі свідоцтво перед місцевими виборами.

Вдумайтеся: Купка суддів. Шантажує. Президента.



Найцікавіше – не встиг цей позов з'явитися – в ОП відповіли на запит журналістів про "плівки Вовка" і ініціативу ліквідувати ОАСК: реагувати не збираємося, ліквідовувати ОАСК – також.
 



Ціаво також прослідквати за реакцією генпрокурорки Зеленського Венедіктової, яка третій тиждень не підписує подання до ВРП про вісторонення суддів ОАСК. Якщо вона і далі цього не робитиме, або навіть спробує забрати справу в НАБУ, значить операція ОАСК з захоплення влади в країні вдалася.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma