Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2019-12-06 08:43:54 eye-2 18870   — comment 0

Зеленський учаснику Майдана - вам погрожував заступник голови Офісу Президента? А мені байдуже!

Це просто лютий треш. Зеленський вирішив зіграти патріота країни, який у 2014 не літав підробляти на п'янках російських окупантів у Москву та не висміював її захисників та учасників Майдану. Його прес-служба пафосно повідомила, що комік зустрівся зі колишніми студентами, учасниками Євромайдану, та намагався зобразити співчуття та розуміння.

Але і тут, як завжди, комік примудрився налажати та показати своє справжнє нутро. Роман Ратушний, колишній студент та учасник Майдану, який змушений переховуватися він бандитів найнятих правою рукою спонсора Зеленського Коломойського із-за принципової громадянської позиції Романа у питанні забудови Корбаном Протасового Яру у Києві, поспілкувався с Зеленським. І що ж він почув, від того, хто вважає себе Президентом? Роман написав про це на сторінці у Фейсбук: "Сходив на зустріч з Володимир Зеленський.
По Протасовому яру президент в курсі і без мене. Відчуття що держава за мене впрягатиметься в протистоянні з дніпровським уркаганом Корбаном у мене не з'явилось.

По Андрію Смирнову (Заступник голови Офісу Президента Зеленського), який мені погрожував на нашій зустрічі (https://cutt.ly/Te8TQHI):

- Він погрожував? Ну він погрожував до призначення ж.
- Так, але судячи з плівок з кабінету Труби Смирнов вже після призначення курує інтереси Корбана.
- Ну погрожував же він до призначення.

Аудіо погроз Смирнова і матеріали, що підтверджують наявність конфлікту інтересів у вашого Офісу передам, як тільки порушать кримінальне провадження по факту погроз (Rouslan Riaboshapka, превіт, заява від 7-го жовтня). В жодному разі не хочу потурбувати ваш затишний мєждусобойчік. Головне не робіть потім здивований вигляд і не кажіть що вас тримали в нєвєдєнії колишні менеджери Корбана (вони ж ваші помічники)."

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma