Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2020-07-04 15:46:40 eye-2 3142   — comment 1

Зеленський тікає від журналистів на "відкритті" стадіону, що побудований при Порошенко на кошти міста та області (Відео)

Сьогодні та завтра Зеленський влаштував собі дводенні канікули за державний кошт у дорогому готелі Одесі. Ну, розумієте, захотілося на море, поплавати та позагоряти.
І він, як звик за цей рік, зробив це за кошт держави. приводом стало  перерізання стрічки на "відкритті" нового стадіону у місті Південне до будівництва якого не має жодного відношення. 

До речі,нагадаю

Ви дізнаєтесь, що вся розрекламована програма "Велике будівництво" повинна називатись "добудівництво". Тому що абсолютна більшість об'єктів були побудовані на 50-60%,а на інші зроблені проекти, проведені тендери та зроблена документація, ще командою Порошенко. Але кого це хвилює? Нікого. Про що нам прямим текстом говорять люди Зеленського. Наприклад, гроші на об'єкт у місті Южний, де тікав від журналістів Зеленський, були виділені з місцевого та обласного бюджету ще за часів Порошенка. Стадіон коштує 29 мільйонів. 17 - місцевий бюджет, 12 - область. Про це йдеться у програмі РадіоСвобода.

До речі, нагадаю:

До цього ж, він дуже поспішав на море, і збігає від гострих запитань журналістів про політичні переслідування:

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma