Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2020-02-23 14:36:45 eye-2 3613   — comment 1

Депутати Зеленського ініціюють перегляд закону про мову

Це буде зроблено у типовий спосіб - легалізація "хотєлок наріду" оформленої як - національний круглий стіл щодо мовного питання.

Про це повідомив Олександр Ткаченко з 1+1, що був поставлений Зеленським головою Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики: "..Ми будемо до цієї дискусії залучати фахівців, науковців, експертів. Тому, якщо розпочинати цю дискусію і йти вперед, то потрібно чітко усвідомлювати всі ризики, з якими ми можемо стикнутися. Така дискусія незабаром розпочнеться. Принаймні, вчені, до яких ми звернулися з такою ідеєю, відреагували: слава богу, нарешті можна почати. Суспільство давно вже чекає відвертої, але спокійної розмови з цього питання. Якщо робити зміни, то лише комплексно, не вибірково."

Тобто все буде просто - спеціально підібрані "експерти" швиденько розкажуть що терміново треба "об'єднувати нарід" та депутати Зеленського швиденько проголосують все, що давно готово у москві. Адже хто, як не окупанти усвідомлюють загрозу для себе якщо українська мова займе належне місце та підтримку в нашій державі. Тому знищити мову руками Зеленського - для них першочергове завдання. Про це вже неодноразово писали на Енігмі “Какаяразніца”, кажете? Що першим зробили путінські окупанти в Луганську, Донецьку та Криму?

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma