Enigma Enigma

Укроп Укропченко

2020-01-24 09:24:46 eye-2 3267   — comment 1

Зевлада розформовує Експертну комісію Держкіно, значна частина експертів якої виступили проти намірів «слуг» знівелювати «чорний список» рашистів

«Після нашого з колегами звернення про неприпустимість нівелювання «чорного списку» (Переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці України), нашу Експертну комісію з питань розповсюдження і демонстрування фільмів при Держкіно вирішили хутко розпустити, а нову ще невідомо коли сформують.

Було б дуже наївно вважати, що це раптове рішення т.в.о. голови Держкіно ухвалила з власної ініціативи.

Очевидно, що нова влада руйнує збудований важкими зусиллями захист од культурно-інформаційної експансії «русского міра».

Очевидно, до цього прямо причетні голова гуманітарного комітету ВР та співавтор законопроєкту «Про медіа», в якому знівельовано Перелік, пан Ткаченко та міністр культури, молоді та спорту пан Бородянський, якому підпорядковане Держкіно.

Очевидно, новій владі не подобається комісія, яка заборонила сотні російських пропагандивних фільмів і в якій навіть знайшлися голоси на заборону одного з сезонів «Сватів».

Очевидно, нам намагаються закрити рота, щоб протягти разом з законопроєктом «Про медіа» нівелювання Переліку, завдяки дії якого заборонена основна маса російської кінопропаганди.

Але мовчати ми не будемо. Закликаю медіаспільноту не мовчати про злив інформаційного захисту країни», – активіст ГР «Відсіч», член Експертної комісії з питань розповсюдження і демонстрування фільмів Сергій Оснач

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma