Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2021-09-19 10:57:52 eye-2 4286   — comment 0

Жорстка реальність постковідного світу вже наступила - а ви помітили?

 

Зустрів дуже хороший опис змін через пандемію, які більшість людей просто ігнорують. Мабуть, тому, що підсвідомо не готові прийняти світ, що змінився. Але світу байдуже, хто готов, а хто ні. І він дуже швидко нагадає про реальність без жалю.

Denys Surkov

Пояснюю.

З певної дати весь світ буде поділений на:

- цивілізовані країни. Вільне пересування, відміна обмежень, звичайне життя, зріст економіки, enjoy your day

- країни, які майже дотягнулись, але не встигли. Перевірки під час перетину кордону, вимоги ПЛР тестів, паспортів вакцинації. Стагнація економіки, зниження рівня життя, нові кредити, але ще все можна владнати

- бідні але чесні. Нікуди не можна поїхати, життя - ланцюг постійних локдаунів, маєш ковідний паспорт - білий комірець, не маєш - відійдіть, тут не можна з тваринками

- країни - гетто. Вакцінація несистемна, відсоток щеплених ні на що не впливає, підробляють справки, ніхто з країн першої групи їм не вірить. Хочеш перетинути кордон свого гетто? Ок. ПЛР на ковід. Фотофіксація моменту вакцінації. Тест на рівень антитіл. Антигенний тест перед літаком. Після arrival - повторний тест на ковід. Співбесіда з офіцером з біологічної безпеки. Можливо, просто карантин два тижні з реєстрацією в поліції щодоби, можливо видворення з країни без пояснення причин, можливо карантинна зона аеропорту. Економіка падає в прірву. Рівень життя дозволяє тільки їсти, пити, сплатити комуналку. Hasta la vista. Хитрож….х просять на вихід.

- Terra incognita. Візовий режим. Всі попередньо видані візи анулюються. Перетин кордону тільки для осіб, які вважаються умовно безпечними через повну дезінфекцію та карантин у відведених спецтаборах. Купівля сировини. Продаж товарів життєвої необхідності. Кредити для забезпечення критичного імпорту. Війська SBRN на кордонах.

Ви можете глузувати з цього допису. Але при рівні вакцінації населення приблизно 5,6% порахуйте, хто завтра буде з вами спілкуватись не через zoom.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma