Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2021-04-30 05:43:19 eye-2 4116   — comment 0

Жорстка заява Держдепу, щодо афери людей Зеленського при звільненні Коболєва

Державний департамент США миттєво та жорстко відреагував на аферу Зеленського та його людей спрямовану на знищення ефективного менеджменту стратегічного для країни підприємства. При чому грубо нехтуючи всіма юридичними нормами, а не тільки здоровим глуздом. Про це заявив у четвер на брифінгу в Вашингтоні речник Державного департаменту США Нед Прайс. 

«Ми глибоко занепокоєні останніми діями українського Кабінету Міністрів щодо маніпуляції чинними правилами, щоби розпустити Наглядову раду, а також змістити керівництво провідної енергетичної компанії України», – заявив представник Держдепартаменту США. Нед Прайс підкреслив, що такі дії Зеленського та його уряду вказують на ігнорування «справедливої та прозорої практики корпоративного управління й ускладнюють тривалі зусилля з реформування енергетичного сектору України та покращення інвестиційного клімату».

Тобто людською мовою - ми вас підтримуємо, ви нам даєте обіцянки, а потім тупо кидаєте. У цивілізованому світі це так не працює. Я гадаю, Зеленський відкриє для себе багато нового нвдовзі у ході зустрічі з держсекретарем США.

А ось реакція країн Великої сімки Посли G7 зреагували на аферу уряду Зеленського для звільнення Коболєва

І перша дія Вітренко, після того, як він зайшов у новий кабінет Вітренко запропонував Коломойському зробити спільну фірму, у перший же день свого незаконного призначення

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma